Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Καταρρέει ο φίλος του Σαμαρά – Θρήνος στο Μαξίμου: Υπουργοί κατονομάζουν τον Ερντογάν ως εγκέφαλο των σκανδάλων !!




Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, υποβιβαζόταν σε «έπαρχο», αποδεχόμενος να φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας μπροστά από πίνακα τεραστίων διαστάσεων που αναπαριστούσε την Άλωση.
Πάει ακόμα λιγότερος καιρός από τότε που ο Σαμαράς υποδεχόταν, καταπατώντας κάθε έννοια πρωτοκόλλου, τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, σε μία συνάντηση που υποδείκνυε υποτέλεια της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας.
Τώρα η κυβέρνηση της Τουρκίας βρίσκεται σε μεγάλα προβλήματα, αφού ήδη έχουν γίνει πάρα πολλές συλλήψεις για μίζες και σκάνδαλα, σε μία υπόθεση που θυμίζει εντόνως την κατάσταση στην Ελλάδα, με την κλεπτοκρατία. Ήδη έχουν παραιτηθεί τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Ερντογάν, αλλά πραγματική σημασία έχει μία παραίτηση. Η εν λόγω παραίτηση είναι του υπουργού Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας, Ερντογάν Μπαϊρακτάρ.
Ο συγκεκριμένος υπουργός αφότου παραιτήθηκε άνοιξε το στόμα του και είπε ότι περί του σκανδάλου για το οποίο κατηγορείται, που αφορά την απευθείας ανάθεση έργου σε ημέτερη εταιρία, είχε πάρει την έγκριση του πρωθυπουργού. Αλήθεια, μας θυμίζει όμως κάτι το όλο σκηνικό με τις σκανδαλώδεις αναθέσεις; Είναι σίγουρο ότι θυμίζει κάτι στον Μπόμπολα, τον Βορίδη και τον Σαμαρά. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός «δεν δέχομαι την πίεση διότι μεγάλο μέρος των πολεοδομικών σχεδίων που περιλαμβάνονται στην εισαγγελική έρευνα έγιναν, μετά από οδηγίες του πρωθυπουργού».
Ο Ερντογάν ήδη προσπαθεί τρόπους να διασώσει την εξουσία του. Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μελετά ήδη τον ανασχηματισμό, ενώ έχει ήδη αρχίσει τις προκλήσεις ενάντια στην Ελλάδα, με πιθανό σκοπό να εκτονώσει την κρίση με ένα θερμό επεισόδιο. Το όλο σκηνικό, βέβαια, έρχεται συμπτωματικά την ώρα που και ο Σαμαράς αρχίζει και αισθάνεται άβολα στην πρωθυπουργική καρέκλα και δεν είναι διόλου απίθανο να έχουν ήδη συμφωνηθεί οι εξελίξεις, προκειμένου οι δύο φίλοι να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και παράλληλα να προχωρήσουν τα γεωπολιτικά σχέδια των ΗΠΑ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προχωρώντας εσπευσμένα σε ενέργειες που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα συναντούσαν αντιδράσεις από τον Ελληνικό Λαό.
xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]