Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο «ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ» ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ !!



Αυτές τις μέρες, κυκλοφορεί ευρύτατα σε καθεστωτικές ιστοσελίδες, ένα προσωπικό βίντεο του Η. Κασιδιάρη, το οποίο υπήρχε κάπου μέσα στον υπολογιστή που κατάσχεσαν από το σπίτι οι «αρχές», όταν έκαναν «έρευνα» στο σπίτι του. 


Το βίντεο αρχικά «διέρρευσε» στην «Εφημερίδα των Συντακτών», της ομάδας «Ιός». Τι δείχνει το «επίμαχο» βίντεο; Τέσσερις νέους –μεταξύ των οποίων και τον Η. Κασιδιάρη- να κάνουνε αμέριμνοι την πλάκα τους, προ αμνημονεύτων χρόνων. Πρόκειται βεβαίως για προσωπικές στιγμές, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και προστατεύονται βάσει του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα. Βέβαια, αυτή η προστασία ισχύει στα ευνομούμενα κράτη, κι όχι στη χουντική Μπανανία-προτεκτοράτο Σαμαριστάν, των δωσιλόγων της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων. 

 Πως «διέρρευσε» το βίντεο; Προφανώς το «διέρρευσαν» οι γνωστοί κύκλοι των επίορκων του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, όχι μεμονωμένα (διότι θα τους έκοβαν τον κώλο…), αλλά κατόπιν συγκεκριμένης πολιτικής εντολής, η οποία προφανώς δεν εδόθη από έναν απλό υπουργό… Ποια ήταν η (αυτεπάγγελτη) αντίδραση της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» σ’ αυτή την καραμπινάτη παραβίαση προσωπικών δεδομένων; Καμία απολύτως (όπως αναμενόταν άλλωστε…). Και βέβαια, τη διεκπεραίωση της βρώμικης δουλειάς του αστικού ψευδοκράτους των πατσαβουριών της Μέρκελ, την έκανε μια ακροαριστερή εφημερίδα και την έπαιξαν κατά κόρον αριστερές ιστοσελίδες. Αποδεικνύοντας και στον πλέον αφελή, την απόλυτη ταύτιση της κυβέρνησης της δυστυχίας μας με τους… επαναστάτες του αριστερού παρακράτους.

 Ποιο ήταν το πολιτικό αποτέλεσμα της βρωμιάς του σάπιου καθεστώτος και των ακροαριστερών συνιστωσών του; Να τους σιχαθεί ακόμα περισσότερο ο ελληνικός λαός που πεινάει, κρυώνει και περνάει μαύρα Χριστούγεννα εξαιτίας τους! 

 (ΥΓ): Είπαμε, σε ότι μεθοδεύουν οι αιματοπότες του ελληνικού λαού, δημιουργείται χρήσιμο «δημοκρατικό» προηγούμενο. Κι όλα εδώ πληρώνονται!

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]