Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΧΡΩΣΤΑΤΕ; ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ! ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!



Οι εφορίες απαίτησαν την κατάσχεση μισθών και συντάξεων για πάνω από 600.000 οφειλέτες. Οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις 500 την ημέρα μέσα στο 2013 ενώ κάποιες μέρες που επιδόθηκαν περισ­σότερες από 1.000. Έχει ήδη δρομολογηθεί για το 2014 η απευθείας σύνδεση των εφοριών με τις τράπεζες και τις καταθέσεις.
Μπορεί η κυβέρνηση να δρομολόγησε πολύ πρό­σφατα την αφαίμαξη των τραπεζικών λογαριασμών από Εφορίες, ωστόσο, η «επίθεση» σε καταθέσεις και λογα­ριασμούς οφειλετών έχει ήδη ξεκινήσει. Το τρέχον έτος, πραγματοποιήθηκαν κατασχέσεις εις βάρος του­λάχιστον 600.000 καταθετών! Σύμφωνα με τα βιβλία των δηλώσεων τρίτων του Ειρηνοδικείου Αθηνών, το 2013 κατατέθηκαν 98.743 δηλώσεις τρίτων, η καθεμία όμως από τις οποίες αφορά πολύ περισσότερους οφει­λέτες, που με μετριοπαθείς υπολογισμούς ξεπερνούν τους 600.000.

Εννοείται βέβαια ότι δεν πρόκειται για τα μεγάλα ψάρια, αλλά κυρίως για τους μικρούς και μεσαίους οφειλέτες του Δημοσίου. Μέσα στο 2013 οι κατασχέσεις του Δημοσίου (δηλώσεις τρίτων) για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών φτάνουν κατά μέσο όρο τις 500 ημερησίως, ενώ υπάρχουν και μέρες που επιδόθηκαν περισσότε­ρες από 1.000! Δεν στρέφονται μόνο όμως εναντίον των καταθετών, αλλά και κατά των συνταξιούχων, καθώς στα βιβλία του Ειρηνοδικείου υπήρξαν συντά­ξεις που κατάσχονται στα χέρια ασφαλιστικών ταμείων! Κατασχέσεις σε μισθούς και επιδόματα ανεργίας, ενώ τα χρέη κομμάτων και ΜΜΕ μένουν στο απυρόβλητο. ΝΔ – ΠΑΣΟΚ χρωστούν 270 εκ. και κανείς δεν τους ενοχλεί… 

Αδίστακτοι, ανάλγητοι και παθιασμένοι μπροστά στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Τρόικα φαίνονται οι εγχώριοι υποτακτικοί τους. Βρίσκουν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο προκειμένου να ξεζουμίσουν τον Ελληνικό Λαό για τα οφέλη των διεθνών τοκογλύφων. Θύματα φορολογικής θύελλας, όπως οι ιδιοκτήτες ακινήτων που φορολογήθηκαν με ψεύτικες και παράνομες «αντικειμενικές» αξίες. Θύματα κατάρρευσης εισοδημάτων, όπως πολλοί ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ που δεν έχουν να πληρώσουν, εξωπραγματικές για τα σημερινά δεδομένα, ασφαλιστικές εισφορές.

 Θύματα τέλος του κράτους-κακοπληρωτή, όπως πολλοί υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα που καθυστερούν τις δόσεις των δανείων τους γιατί οι εργοδότες τους δεν τους πληρώνουν, αφού δεν πληρώνονται κι αυτοί από το κράτος μπαταχτσή. Και ύστερα αναρωτιούνται γιατί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ έχουν απονομιμοποιηθεί ηθικά στις συνειδήσεις του Ελληνικού Λαού και γιατί η Έντιμη, Καθαρή και Ανεξάρτητη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που διώκεται για τις Ιδέες της και τον Πολιτικό της Αγώνα και όχι επειδή έχει κάνει «λαμογιές», ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στις Καρδιές και την πρόθεση ψήφου των Ελλήνων. 

http://ethnikismos.net 



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]