Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΠΑΓΚΟΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ – ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ… ΚΑΛΑΝΤΑ!!



Γράφει ο Αντίοχος.

 Μαζί με τα παιδάκια που βγήκαν χτες για τα κάλαντα, βγήκαν και κάτι μαντραχαλάδες της ΚΝΕ, που έλεγαν τα… δικά τους κάλαντα «για να συγκεντρώσουν χρήματα για το κόμμα», σύμφωνα με την ειδησεογραφία. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό οι… κομσομόλοι του ΚΚΕ. Το’ χουν συνήθειο και το κάνουν κάθε χρόνο. Όπου υπάρχει χρήμα, πάντα μέσα είναι οι κουκουέδες!


 Θα μου πείτε, τα λεφτά από τα κάλαντα είναι λίγα, αλλά όπως φαίνεται- οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού δεν αφήνουν ούτε ευρώ να πέσει κάτω. Είναι της αρχής… «μάζευε κι ας είναι ρόγες»… Βέβαια, οι… κόκκινοι καλανταδόροι δεν τα λένε μονάχα στον κοσμάκη, αλλά και σε υπουργούς της μνημονιακής κυβέρνησης, που δίνουν γερό… μπαξίσι. Διαβάζουμε σχετικά: «Διαφορετικά κάλαντα από την Νεολαία του ΚΚΕ, άκουσε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου. 

Η χορωδία της ΚΝΕ, έψαλλε τα κάλαντα στον υπουργό με τους στοίχους προσαρμοσμένους, στην πολιτική επικαιρότητα. Ο κ. Καράογλου άκουσε με ευχαρίστηση τα κάλαντα της ΚΝΕ…». Σίγουρα, διαβάζοντας τα παραπάνω, θα λέτε από μέσα σας: «μα δε ντρέπονται, μας το παίζουν κι επαναστάτες;». Κάνετε λάθος, σας λέω εγώ. Και σας αποκαλύπτω το απίστευτης ευφυΐας επαναστατικό τους σχέδιο: οι κνίτες που πήγαν στο υπουργείο με πρόσχημα τα κάλαντα, είχαν στην πραγματικότητα σκοπό να κάνουν… κατόπτευση του χώρου, ώστε να ξέρουν τα κατατόπια όταν θα γίνει η… σοσιαλιστική επανάσταση και το καταλάβουν! Φοβερό, ε;

http://ethnikismos.net



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]