Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σφοδρή και ομόφωνη η απάντηση - καταδίκη των Ποντίων στο ανθελληνικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο !!



Άμεση ήταν η απάντηση των Ποντίων στην αισχρή προσβολή που τους επεφύλαξε η συγκυβέρνηση του μνημονίου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα σιωνιστών, τούρκων και συνεταίρων της συγκυβέρνησης που εδράζονται στην ΔΗΜΑΡ και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο λόγος, βέβαια, για τον ανθελληνικό νόμο – έκτρωμα που θέλει να ονομάζεται «αντιρατσιστικός» και ο οποίος ποινικοποιεί την έκφραση για τους Έλληνες, αλλά αφήνει ελεύθερο τον ανθελληνισμό, αφού δεν κάνει λόγο για τα Ολοκαυτώματα του Ελληνισμού.
Παραθέτουμε το ομόφωνο ψήφισμα της εκλογικής συνέλευσης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη την 24η Νοεμβρίου 2013:
"Εμείς οι 550 σύνεδροι της εκλογικής συνέλευσης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη την 24η Νοεμβρίου 2013 ομόφωνα :
Καταδικάζουμε με εντονότατο τρόπο την παράλειψη της Γενοκτονίας των Χριστιανικών λαών της Ανατολής από τις πρόνοιες του νέου "αντιρατσιστικού νόμου" που επισύρουν τον κολασμό για όσους αρνούνται ή επιδοκιμάζουν Γενοκτονίες. Η αποσιώπηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και των Ιώνων, Θρακών, Αρμενίων, Ασσυρίων στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο για την καταπολέμηση μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας ενισχύει ακριβώς τον Κεμαλικό ρατσισμό που οδήγησε στην πρώτη μεγάλη Γενοκτονία του 20ου αιώνα.
Καλούμε όλους τους βουλευτές να καταψηφίσουν το συγκεκριμένο άρθρο,διότι άλλως θα θεωρηθούν συνεργοί στο έγκλημα της κατάργησης της Εθνικής Μνήμης."
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]