Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΕΞΩ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ «ΜΕΣΑ»! !



Για του Δεκέμβρη τις 9 (που’ χεις Άννα τη γιορτή σου…) προσδιορίστηκε να ξεκινήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για τον εμπρησμό της Τράπεζας Marfin και των τριών υπαλλήλων της και την επίθεση κατά του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ, τον Μάιο του 2010 κατά τη διάρκεια συλλ-αλητηρίου της αριστεράς (και της… προόδου).

Στη δικογραφία για τα δύο περιστατικά υπάρχουν δύο κατηγορούμενοι, ο ένας για την τράπεζα και ο άλλος για το βιβλιοπωλείο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο, ο ένας κατηγορούμενος θεωρείται ως δράστης, μαζί με άλλους δύο άγνωστους, της επίθεσης με μολότωφ κατά του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου, ενώ ο συγκατηγορούμενος του στη δικογραφία κατηγορείται για την επίθεση στον ΙΑΝΟ, στην οποία συμμετείχαν και άλλοι τρείς άγνωστοι δράστες.
Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού Συμβουλίου, οι δύο κατηγορούμενοι κινήθηκαν κατ’ αρχάς με μία ομάδα, τα μέλη της οποίας έφεραν ξύλα, ρόπαλα, βαριοπούλες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Εν συνεχεία η ομάδα διαχωρίστηκε σε δύο υποομάδες, η μία από τις οποίες κατευθύνθηκε στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» και η άλλη στο υποκατάστημα της Marfin.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος για την Marfin, αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και σε απόπειρα και της έκρηξης από την οποία επήλθε θάνατος. Επίσης, στον κατηγορούμενο και στα πρόσωπα που επιτέθηκαν με μολότοφ στην Marfin, «ανθρωποκτόνος δόλος και πρόθεση» να σκοτώσουν όλους «τους ευρισκόμενους εντός του διώροφου κτιρίου». Τονίζεται επίσης ότι το γεγονός πως ο κατηγορούμενος δεν πέτυχε τον θάνατο και των 24 υπαλλήλων δεν οφείλεται σε δική του βούληση αλλά σε εξωτερικά εμπόδια.
Στην περίπτωση της επίθεσης στον ΙΑΝΟ, οι κατηγορίες αφορούν το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της έκρηξης από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους.
Επιπλέον, και οι δύο κατηγορούμενοι βαρύνονται με τις κατηγορίες της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας δια εκρήξεων από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Που βρίσκονται τώρα οι δύο αυτοί κατηγορούμενοι για τόσα πολλά και τέτοιας φύσεως αδικήματα; Είναι ελεύθεροι με «περιοριστικούς όρους», δηλαδή να δίνουν μια φορά το μήνα το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους! Την ίδια ώρα, βρίσκονται στις φυλακές ο Αρχηγός και δύο βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας, με μόνο «στοιχείο» τις καταθέσεις κάποιων φαιδρών ψευδομαρτύρων! Τα συμπεράσματα δικά σας!

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]