Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

“Διαπολιτισμική παιδεία”: ιρανοί μαχαίρωσαν αφγανό για ένα λάπτοπ στο κέντρο της Αθήνας !!




Έχουμε πει επανειλημμένως ότι μέσα στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας αλωνίζουν αλλοδαπές συμμορίες από αλήτες που το στιλέτο είναι προέκταση του χεριού τους. Οι Έλληνες πολίτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις περιοχές του κέντρου και έμειναν εκεί οι λαθρομετανάστες να σφάζονται μεταξύ τους.


 Δεν είναι τυχαίο ότι οι συμπατριώτες μας της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών που βράζει, εναποθέτουν τις τελευταίες ελπίδες τους στην επικράτηση της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μεταφέρουμε την σχετική είδηση από τις καθεστωτικές ιστοσελίδες και όχι από κάποιο φασιστικό ή ρατσιστικό ιστολόγιο. 

"Τον κάρφωσαν με μαχαίρι για να πάρουν το laptop: Ξημερώματα χτύπησαν οι ληστές εισβάλλοντας σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τρία άτομα που κρατούσαν μαχαίρια. Οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα. Αιφνιδίασαν τον άτυχο ιδιοκτήτη που μάταια προσπάθησε να αντιδράσει. Οι τρεις δράστες έπεσαν πάνω του και ο ένας από αυτούς του κατάφερε ένα χτύπημα με μαχαίρι. Οι δράστες άρπαξαν ένα laptop και εξαφανίστηκαν. Ο άτυχος μετανάστης ενημέρωσε την αστυνομία που έσπευσε άμεσα στην περιοχή και λίγο αργότερα κατάφερε να εντοπίσει έναν από τους δράστες, ιρανικής καταγωγής. 
Οι άλλοι δύο δράστες ωστόσο παραμένουν άφαντοι. Ο άτυχος Αφγανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες" 

Υ.Γ.: Η είδηση δεν απασχόλησε κανένα κανάλι και καμία εφημερίδα, πέρασε μόνο στα ψιλά του διαδικτύου. Φανταστείτε - όχι να είχε μαχαιρωθεί - αλλά να είχε φάει κανένα χαστούκι ο ίδιος αφγανός από κάποιον που φορούσε μαύρη μπλούζα. Θα μας ζάλιζαν όλη μέρα τα τσοντοκάναλα με τον κίνδυνο για την δημοκρατία και την άνοδο του νεοναζισμού...

xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]