Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Άρχισαν οι πέτσινες δημοσκοπήσεις: Πρώτη η... διαλυμένη ΝΔ(!) Μαχαίρι στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής !!



Για τα πανηγύρια οι δημοσκόποι, έχουν κάνει μία ολόκληρη κοινωνία να γελά με τις στημένες και κατά παραγγελία "έρευνες" που δημοσιεύουν. Η σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον "Επενδυτή" η διαλυμένη ΝΔ παρουσιάζεται ως... πρώτο κόμμα (με διαφορά 0,1% από τον κωλοτούμπα Τσίπρα).
Οι ίδιοι δημοσκόποι πετσοκόβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, εμφανίζοντάς μας στο 11,7% την ώρα που όλα τα ξένα δίκτυα (με πληροφορίες από τις πρεσβείες του λυσσάνε πως το Εθνικιστικό Κίνημα απειλεί εκλογικά την ΝΔ). Ακόμα και έτσι όμως δεν τολμούν να αποκρύψουν ότι είμαστε το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

Σύμφωνα με την «έγκυρη» δημοσκόπηση η διαλυμένη Νέα Δημοκρατία με την φορομπηχτική μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζει και το «success story» Σαμαρά έρχεται πρώτη με ποσοστό 29,1%. Ο Σύριζα του κωλοτούμπα Mr. Alexis ακολουθεί κατά πόδας με στελέχη του να παρακαλάνε στα κανάλια για συγκυβέρνηση με την ΝΔ αφού τα κουκιά απλά δε βγαίνουν. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σταθερά τρίτη με ποσοστό 11,7% την ώρα που το όλο κατεστημένο τρέμει από την πραγματική άνοδο που είναι ξεκάθαρη σε όλα τα επίπεδα της ελληνική κοινωνίας. Την έκπληξη κάνει το ΚΚΕ το οποίο μετά το σκάνδαλο του 902 με τους επιχειρηματίες, τις off-shore, τις απολύσεις, τα χρέη εμφανίζεται τέταρτο κόμμα με ποσοστό 6,9% αφήνοντας πίσω του το διαφθαρμένο και νεκραναστημένο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου με 6,8%. Στη συνέχεια ακολουθούν οι έτοιμοι προς διάλυση ΑΝΕΛ με τις βουλευτίνες του Καμμένου να χορεύουν τσιφτετέλια πανηγυρίζοντας για το 5,1% που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Μάλιστα στη Βουλή μπαίνει και η ανύπαρκτη ΔΗΜΑΡ με 3,1%. Από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν και οι "πουρνανοκαλλιεργητές" Οικολόγοι Πράσινοι σημειώνοντας ποσοστό ύψους 2,4%.
Προσπαθούν λοιπόν με κάθε τρόπο να κρύψουν τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου. Παρά τη λάσπη και τις συκοφαντίες, η Χρυσή Αυγή είτε το θέλουν, είτε όχι, συνεχώς ανεβαίνει και δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω! Ας παρουσιάζουν όσες ''πειραγμένες'' δημοσκοπήσεις θέλουν, ας κάνουν όσες ''εκπτώσεις'' αντέχουν στα μαγαζιά τους, τελικά δεν θα καταφέρουν να αναχαιτίσουν το εθνικιστικό ποτάμι, τον άνεμο ελευθερίας που πνέει πια στην Ελλάδα. 

xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]