Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ !!!



 Κλείνουμε το γόνυ ευλαβικά ενώπιόν σας. Μόνο για μία στιγμή, γιατί μας διδάξατε να μην γονατίζουμε ποτέ! Προσκυνούμε τους ιερούς σας τάφους και τα ηρωικά σας λείψανα. Μόνο για μία στιγμή, γιατί μας μάθατε να μην προσκυνούμε κανέναν! Θρηνούμε για το άνθος του κόσμου που κόπηκε απότομα από προδοσία, όχι από λιποψυχία. Μόνο για μία στιγμή, γιατί στους Αθάνατους δεν ταιριάζει ο θρήνος!


Υμνούμε και δοξάζουμε το θάρρος του κόσμου που στοιχήθηκε κάποτε δίπλα δίπλα, και έφραξε τα στενά του σύμπαντος, μία ανθρώπινη πύλη από ατσάλι που δεν άνοιξε ποτέ ούτε από κούραση, ούτε από φόβο! Από προδοσία γκρεμίστηκε, αυτή την φοβερή κόρη της μιζέριας και του φθόνου που δόλια καθοδηγεί τους μικρόψυχους, τους αδύναμους, τους Εφιάλτες! Τιμούμε τους ήρωες που άλλοι μίσησαν, και θαυμάζουμε την Ανδρεία που κάποιοι δεν απέκτησαν ποτέ και γιʼαυτό σάπισαν και κανείς δεν τους θυμάται! Και δακρύζουμε, ούτε από φόβο, ούτε από ντροπή, μα επειδή δεν είχαμε την τιμή να γεννηθούμε πρόωρα, να κατεβούμε από την κούνια μας και να πρωτοσταθούμε στα αδύναμα πόδια μας μεγαλώνοντας μαζί σας! Να κοινωνήσουμε τον Μέλανα ζωμό με Εσάς! Να γυμνασθούμε στην κοιλάδα του Ευρώτα και να παραβγούμε μαζί Σας! Να στοιχηθούμε την ίδια στιγμή που Εσείς επιλέξατε, για να νικήσουμε τους θρασείς, τους αλαζόνες και μαζί τους προδότες!

Ξέρετε καλά όμως, ότι εάν ευθύνεται η Άτροπος για αυτό που φαίνεται ως θράσος περισσό σε μας, θάρρος Ελληνικό ονομάζεται! Και αν ατάραχη η Κλωθώ γνέθει το νήμα της ζωής μας αυτάρεσκα, εμείς με αδαμάντινο κυρτό σπαθί θα διαλέξουμε να το κόψουμε, υπερασπιζόμενοι την Ανοπαία ατραπό για να μην κυκλωθούμε ποτέ! Και βάλτε καλά στον νου σας Αθάνατοι Ήρωες, ότι η Λάχεσις έναν κλήρο τράβηξε για μας. Αυτόν που εσείς γράψατε με το αίμα σας και έβαψε το μέτωπό μας την στιγμή που γεννηθήκαμε:

ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ!!!
Α.Σ.
Τ.Ο. ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]