Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η Δύναμή σου Πέλαγος κι η Θέλησή μου Βράχος !!




Ενάντια στην μεθοδική και συστηματική, πολυετή μαρξιστική προπαγάνδα η οποία διαστρεβλώνει τα ιστορικά γεγονότα προκειμένου να αναγάγει σε αγνούς και ανιδιοτελείς πατριώτες τους εαμοβούλγαρους συμμορίτες, οι οποίοι αιματοκύλισαν την Ελληνική Πατρίδα στην προσπάθεια να καταστήσουν την Ελλάδα σοβιετικό προτεκτοράτο, οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, θα βρίσκονται την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο Βίτσι για να αποτίσουν τον δέοντα Εθνικό Φόρο Τιμής στους Πεσόντες του Εθνικού μας Στρατού.

Εν αντιθέσει προς τις μπολσεβίκικες εκδηλώσεις στη μνήμη των συμμοριτών, οι οποίες ενθαρρύνονται από το αντεθνικό Καθεστώς της μεταπολίτευσης και προβάλλονται από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης των κονομημένων μεταμαρξιστών καπιταλιστών, η Τιμή στους Πεσόντες του Εθνικού Στρατού κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου, χαρακτηρίζεται από την εγχώρια φιλελεύθερη και μαρξιστική καθεστηκυία τάξη ως «γιορτή του μίσους». Γιορτή του μίσους σύμφωνα με τους ψευτοδημοκράτες, η υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδος από τους συμμορίτες, των οποίων -μεταξύ άλλων- επιτεύγματα ήσαν το παιδομάζωμα(η δια της βίας αρπαγή ελληνοπαίδων και η μεταφορά τους σε χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης που βίωναν ήδη την σοβιετική τυραννία) και η δέσμευση έναντι των Σλάβων συντρόφων για ικανοποίηση του «δίκαιου αιτήματός» τους για αυτονόμηση της Μακεδονίας!

Και μόνον η συγκεκριμένη αναφορά ως «γιορτή μίσους» και η παντελής απουσία του επίσημου Ελληνικού Κράτους από τις εκδηλώσεις για την Τελική Νίκη του Εθνικού Στρατού επί των πρακτόρων των Σοβιέτ, θα αρκούσε για να καταστήσει την παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών επιβεβλημένη. Όμως όχι: η παρουσία του Κινήματος στο Βίτσι είναι κίνηση βαθύτατα ιδεολογική και αφορά την Τιμή σε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές που αντιμετώπισαν νικηφόρα τον μαρξιστικό κίνδυνο, κυνηγώντας τις ορδές των εαμοβούλγαρων μακριά από την Ελληνική Πατρίδα.

Ορισμένοι θεωρούν την συγκεκριμένη εκδήλωση ως «επίδειξη της ακροδεξιάς». Ας θέσουν τους εαυτούς τους στο ιστορικό πλαίσιο της περιόδου 1944-49 κι ας απαντήσουν στο ερώτημα τι θα έπρατταν οι ίδιοι στη θέση των προγόνων μας, που έλαβαν μέρος στον αγώνα κατά του μπολσεβικισμού. Γι' αυτό κι έχουν ωριμάσει πια οι συνθήκες, προκειμένου να δώσουμε στον συμμοριτοπόλεμο τη διάσταση που του πρέπει: η συντριβή των κόκκινων υπήρξε έργο των Ελλήνων Εθνικιστών!

Όπως θα κατηγορούμε εσαεί τους μπολσεβίκους για την αντεθνική τους προδοσία κατά τα έτη 1944-49, άλλο τόσο θα κατηγορούμε την πατριδοκάπηλη και ψοφοδεή Δεξιά για την κατοπινή απόπειρα να καπηλευθεί τον Εθνικό Αγώνα και για την μετέπειτα νομιμοποίηση της κομμουνιστικής θηριωδίας κατά του Ελληνικού Λαού!

Το ότι οι σημερινοί εξουσιαστές του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, η πολιτική, οικονομική και «πνευματική» ελίτ, είναι οι απόγονοι των ηττημένων του συμμοριτοπολέμου, αποτελεί παγκοσμίως πρωτόγνωρο φαινόμενο και είναι αναμφίβολα επίτευγμα της αντεθνικής Δεξιάς του ψευδοεθνάρχη στην προσπάθεια του τελευταίου να εξαφανίσει από το πολιτικό γίγνεσθαι τον Ελληνικό Εθνικισμό.
Όμως το Ελληνικό Έθνος δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη. Η Χρυσή Αυγή έρχεται σήμερα υπό μορφή Εκδίκησης της Ιστορίας απέναντι στους δειλούς, στους προσκυνημένους στα ξένα συμφέροντα και στους προδότες. Το Βίτσι λοιπόν, είναι καιρός να λάβει διττό χαρακτήρα: ως ιστορικής υπενθύμισης της συντριβής του μπολσεβικισμού και ως φωτοδότη του σημερινού Αγώνα του Κινήματος μας για την συντριβή του παγκοσμιοποιημένου φιλελευθερισμού!
Όπως κατά τα έτη του συμμοριτοπολέμου, το Έθνος εγέρθηκε για να αντιμετωπίσει την απειλή της μαρξιστικής βαρβαρότητας, έτσι και σήμερα, το Πέλαγος της Δύναμης της εθνικά αφυπνισμένης Ελληνικής Νεολαίας θα κινήσει τον Βράχο της Θέλησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την εκρίζωση του αντεθνικού φιλελευθερισμού και την οικοδόμηση του Εθνικού Κράτους!
Τιμή και Δόξα στους Εθνικιστές Πεσόντες!

Ευάγγελος Καρακώστας

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]