Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η Δημόσια Τηλεόραση συνεχίζει το “βιολί” της ΕΡΤ, αποκλείοντας την Χρυσή Αυγή!! "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"...




Η  ΕΡΤ αποτελεί παρελθόν, η Δημόσια Τηλεόραση (Δ.Τ) είναι το προσωρινό κατασκεύασμα της πρασινομπλέ συγκυβέρνησης, αλλά κάποια πράγματα και συμπεριφορές παραμένουν αναλλοίωτες.
Έτσι, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε αντιπαράθεση με αφορμή την απόφαση συγκεκριμένων κομμάτων της αντιπολίτευσης να μη συμμετέχουν μέλη τους σε εκπομπές της ΔΤ, την οποία μάλιστα ονομάζουν «παράνομο μόρφωμα». Από την άλλη μεριά ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής κατηγόρησε τα συγκεκριμένα κόμματα για «αντιδημοκρατική συμπεριφορά», με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανταπαντά ότι η «προκλητικότητά του δεν έχει όρια». Μέσα, όμως, από αυτή την αντιπαράθεση, αυτό το οποίο παραμένει ως «σταθερή αξία» στην ΔΤ, παίρνοντας επάξια την σκυτάλη από την ΕΡΤ, είναι η απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εξαφανισμένο από την κρατική (κυβερνητική) οθόνη της ΕΡΤ ήταν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα. Ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ψηφίστηκε από 440.000 Έλληνες και αυτήν τη στιγμή – αναμφισβήτητα και κατά κοινή ομολογία – έχει ξεπεράσει το 1.000.000 υποστηρικτές, συνεχίζει να αποκλείεται συστηματικά και με προκλητικό τρόπο. Όλοι θυμόμαστε το πώς ανέντιμα και άνομα αντιμετωπιζόταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τα ακριβοπληρωμένα φερέφωνα της κρατικής προπαγάνδας όπου ακόμα και οι αναφορές στις πολιτικές μας εκδηλώσεις, κάτω βεβαίως από τις συστάσεις του ΕΣΡ και όχι επειδή έγιναν ξαφνικά πλουραλιστές, γίνονταν με τέτοιον τρόπο, ώστε να δίνεται αμέσως μετά το βήμα σε παρουσιάστριες, δημοσιογράφους, «ειδικούς», προκειμένου να λασπολογήσουν ασύστολα σε βάρος του Κινήματος.

Επί του παρόντος,  σ΄αυτό το κατασκεύασμα που λέγεται ΔΤ, ισχύει ότι το «εμπάργκο» εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζεται κανονικά. Σ΄ αυτό το κάτι σαν ενημέρωση που βλέπουμε από κάποια παπαγαλάκια απουσιάζει κάθε πρόσκληση σε εκπρόσωπο του Κινήματός μας, έτσι ώστε να ακουστεί και η δική μας άποψη. Η ΔΤ δεν είναι σε καμία περίπτωση Δημόσια. Είναι Κρατική, για την ακρίβεια κυβερνητική τηλεόραση, η οποία όμως συμπλέει με τα υπόλοιπα κόμματα της συστημικής αντιπολίτευσης σ΄έναν κοινό παρονομαστή: την αρνητική αντιμετώπιση και τον παντελή αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από κάθε προσπάθεια εκφοράς λόγου και απόψεως που δικαιούμαστε. Γι΄αυτό, άλλωστε, για Εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει στην θέση μας για το φαινόμενο αυτό. Είτε ΕΡΤ είτε ΔΤ, ο ρόλος τους είναι σαφέστατα αντεθνικός, αντιλαϊκός, με ξεκάθαρη φίμωση κάθε γνήσιας αντικαθεστωτικής και αντιμνημονιακής Δύναμης.

Γιώργος Μάστορας

xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]