Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τεράστιο πλήγμα στην... “εγκληματική δράση” της Χρυσής Αυγής - Έλληνες κοιμηθείτε ήσυχοι !!




Από σήμερα ο απλός Έλληνας πολίτης μπορεί επιτέλους να κοιμάται με ανοιχτά παράθυρα. Τα τσακάλια του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ σημείωσαν μία ακόμα τεράστια επιτυχία κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της εγχώριας τρομοκρατίας.
Σχημάτισαν ποινική δικογραφία κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση, γιατί στο όχημά του βρέθηκε όπλο. Και μάλιστα όχι κάποιο τυχαίο όπλο, ούτε καν κάποιο όπλο που έχει σημανθεί από παλαιές δολοφονικές επιθέσεις. Μιλάμε για το όπλο του αστυνομικού φρουρού του βουλευτή! Έπειτα από μία επική και απόλυτα επιτυχημένη επιχείρηση των διωκτικών αρχών ο βουλευτής θα πάει κατηγορούμενος για... παράνομη οπλοφορία, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και θα περάσει ΕΔΕ με το ερώτημα της απόταξης. Τα κανάλια των εργολάβων και της διαπλοκής δεν έχασαν λεπτό και παρουσίασαν με χρυσά γράμματα αυτή την τεράστια επιτυχία, για να εμπεδώσει το αίσθημα της ασφάλειας ο κατατρεγμένος και καταληστευμένος Έλληνας πολίτης.

Την ίδια ώρα τα 16 από τα 20 μέλη της αλβανικής συμμορίας με τα καλάσνικοφ που οργάνωσε την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων, κυκλοφορούν ελεύθερα. Οι αφγανοί και οι ιρακινοί μαχαιρώνουν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τα λαμόγια οι πολιτικοί του "συνταγματικού τόξου" που έχουν κατακλέψει τα δημόσια ταμεία, όχι μόνο δεν ελέγχονται από κανέναν, αλλά μας κουνάνε και το δάχτυλο. Αναμένουμε να δούμε πότε θα σταματήσουν για έλεγχο έστω και έναν βουλευτή οποιουδήποτε άλλου κόμματος, όπως εδώ και μήνες συμβαίνει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.Αυτή την κατάντια της ανθελληνικής, μνηνονιακής εξουσίας βλέπει ο Έλληνας και στηρίζει πλέον με όλες του τις δυνάμεις το Εθνικιστικό Κίνημα.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως σχολιάζουν το γεγονός απλοί χρήστες του διαδικτύου. Μεταφέρουμε κείμενο και σχόλια από την ιστοσελίδα defencenet: 

Πολύ "μεγάλη" επιτυχία σημειώθηκε σήμερα από τις διωκτικές αρχές εναντίον ... βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, Δημήτρη Κουκούτση. Χαρακτηριστικό είναι πως όλο το ποινικό και διωκτικό σύστημα της χώρας ασχολείται με το θέμα αυτό, ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του βουλευτή του Λαϊκού Σύνδέσμου και ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, διατάχθηκε «διοικητική εξέταση με το ερώτημα της απόταξης». Και οι εγκληματίες αλωνίζουν με τα ΑΚ-47 στα χέρια σπέρνοντας τον όλεθρο στην ύπαιθρο και τα αστικά κέντρα...

Σχόλια αναγνωστών: "- Την μια πιάσανε τον Παππά για ΚΤΕΟ , μετά το "τατού" του Κασιδιάρη, μετά οι κατασκηνώσεις και τώρα αυτό ! πόσο καραγκιόζηδες ακόμα θα γίνουν για να πολεμήσουν την ΧΑ ; και από τη μύγα ξύγκι θέλουν να βγάλουν τα λαμόγια αρκεί να ρίξουν λάσπη. Μόνο που έχουμε καταλάβει πλέον και δεν παίρνει η προπαγάνδα!

- Χωρίς ανάσα τους πάει εμπλοκή η ΧΑ και ψάχνουν τρόπους να της κάνουν ζημιά...

- Εντάξει τι να κάνουμε όταν τα ποσοστά ανεβαίνουν , ανεβαίνουν και οι διώξεις αλλά τέτοια τους κάνουν και άμα ανέβει η ΧΑ έχει να πέσει πολύ γέλιο

- Το σύστημα έχει εξαντλήσει όλη του την γελοιότητα, χαρακτηριστικό των μικρών και ασήμαντων απατεώνων. Σε λίγο και τα κατοικίδια μας θα ψηφίσουν ΧΑ. Να πάνε να μαζέψουν κανένα κοντέινερ με παράνομα όπλα από τους ρομά στο ζεφύρι πρώτα, που ξεκινάνε επιχείρηση και οι ρομά το ξέρουν μέρες πριν. Αει στο διάολο ξεφτίλες"

xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]