Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο… LEADER OF SYRIZA – ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ!!



Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Γερμανία με τη στάση του mister Tsipra να αρνηθεί να απαντήσει σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μίκαελ Μάρτινς, της «Frankfurter Allgemeine Zeitung» κι όταν αυτός επέμεινε, να ακυρώσει τη συνέντευξη και να σηκωθεί να φύγει. Βέβαια, από τον ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασαν την… ηρωική εκδοχή: «Ο Τσίπρας πέταξε έξω από το γραφείο του Γερμανό δημοσιογράφο».


Ποια είναι η αλήθεια; Κατ’ αρχάς, ο Τσίπρας… έβαλε στο γραφείο του τον συγκεκριμένο Γερμανό δημοσιογράφο, στα πλαίσια προγραμματισμένης συνέντευξης στην εφημερίδα που εργάζεται. Κάποια στιγμή, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον… leader of SYRIZA αν είπε σε προεκλογική ομιλία του τη φράση: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ υπέστειλαν την ελληνική σημαία και την παρέδωσαν στην Άγκελα Μέρκελ». Αρχικά ο Tsipras του είπε πως δε θυμάται, κι όταν αυτός επέμεινε διέκοψε τη συνέντευξη κατηγορώντας τον για «άρρωστες προθέσεις» και «έλλειψη ευγένειας».

Προφανώς, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε θέσει ένα πλαίσιο με τις… επιτρεπτές ερωτήσεις που θα μπορούσε να κάνει ο δημοσιογράφος στον… leader και μόλις αυτός αντελήφθη ότι το πράγμα ξεφεύγει -και φοβούμενος τα χειρότερα- διέκοψε τη συνέντευξη κι έκοψε λάσπη.

(ΥΓ) 1: Γιατί ο mister Tsipras δε θέλει να γίνονται γνωστές στο εξωτερικό οι ατάκες του στο εσωτερικό; Μήπως γιατί άλλα λέει μέσα κι άλλα έξω;
(ΥΓ) 2: Αλήθεια, θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς συζήτησε με τον Σόιμπλε σε κείνη την περίεργη χειμωνιάτικη συνάντησή τους στην Γερμανία, την οποία μάλιστα ζήτησε ο ίδιος;

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]