Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το... ήθος του Μεϊμαράκη, ο οποίος θα «μαζέψει» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!!



Τις τελευταίες ημέρες τα παπαγαλάκια του… συνταγματικού τόξου ζητούν μετ’ επιτάσεως έναν… Γιαγκούλα, για να βάλει σε τάξη τους… «άτακτους» βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, εκθειάζουν τον Μεϊμαράκη και τον εκλιπαρούν να πάρει το θέμα πάνω του και να είναι… αμείλικτος. Κι αυτός, ανταποκρινόμενος στην απαίτηση. έκανε την αρχή καθήμενος δίπλα στον Σταλινάκη-Δραγασάκη την ώρα που μιλούσε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για να του δείξει τη… συμπαράστασή του.

Έχει, όμως, το ηθικό ανάστημα ο κύριος αυτός να κάνει τον… κάργα στην Χρυσή Αυγή; Δε θα πάμε μακριά. Μόνο 2 χρόνια πίσω. Τότε που συζητιόταν στη βουλή η υπόθεση της παραλαβής των γερμανικών υποβρυχίων. Τότε, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι το ψευδώνυμο του Μεϊμαράκη, επί υπουργίας του στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης ήταν «ο κ. προστάντζας» (για ευνόητους λόγους…).
Απαντώντας ο Μεϊμαράκης  πέρασε στην αντεπίθεση με… τακτ, κι όχι χρησιμοποιώντας ύβρεις σαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που θα… μαζέψει:
“Δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο».
Η συνέχεια ήταν πολύ χειρότερη. Ιδού το ήθος του ανθρώπου που θα… χαλιναγωγήσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ:
«Έκπληκτοι έμειναν όλοι οι παρευρισκόμενοι στη Βουλή ακούγοντας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να εκτοξεύει βωμολοχίες εις βάρος του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ι. Κοραντή. Αυτό μάλλον δεν είχε ξαναγίνει! Τέτοιο επεισόδιο, έστω και φραστικό, μέσα στη Βουλή, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, αποκλείεται να είχε γίνει.
Ο βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευ. Μεϊμαράκης, ο οποίος κυριολεκτικά ξέσπασε με ακατονόμαστες εκφράσεις κατά του βουλευτή του ΛΑΟΣ Ι. Κοραντή».
Ο  διάλογος:
Την Τρίτη καταφτάνει στη συνεδρίαση, ο Ι. Κοραντής, ο οποίος στρέφεται στον πρώην υπουργό Άμυνας και του λέει:
- Καλημέρα
Έξαλλος ο Ε. Μεϊμαράκης του απαντά:
- Μου λες και καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ, εσύ που θες να με πας στο ειδικό δικαστήριο;
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ μένει εμβρόντητος, δεν απαντά αλλά αυτό διόλου πτόησε τον πρώην υπουργό, ο οποίος εκτός μικροφώνου του λέει:
- Σκα..μαλ… καραγκιόζη έλα έξω, βγες έξω να σε γ…
Άλαλοι έμειναν οι παριστάμενοι βουλευτές και ο κ. Κοραντής έκανε το σταυρό του…».
(ΥΓ) 1: Μιλάμε για πολύ ήθος, τρέχει κι από τα… μπαντζάκια του!
(ΥΓ) 2: Οι παλιολινάτσες των ΜΜΕ, που κάθε φορά που δημιουργείται κάτι με βουλευτή της Χρυσής Αυγής δήθεν εξανίστανται και παπαγαλίζουν «πρωτοφανές», «αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά» κ.τ.λ., δε τα θυμούνται τα… κατορθώματα του Μεϊμαράκη; Για δες, κι έχουν περάσει μόνο δύο χρόνια από τότε…

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]