Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ… ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !!!



Άδοξο τέλος είχε η πρώτη «Παρέλαση Υπερηφάνειας Ομοφυλόφιλων» (Gay Pride Parade) που πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες στο Μαυροβούνιο, στην πόλη Μπούντβα στα παράλια της Αδριατικής.

Χιλιάδες οργισμένοι διαδηλωτές, που κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Ελεύθερο Μαυροβούνιο», «Το Μαυροβούνιο δεν είναι οίκος ανοχής» κ.α. πήραν με τις πέτρες τους προκαλούντες ανωμάλους που πήγαιναν στη συγκέντρωση της ντροπής με πούλμαν και ακολούθως επιτέθηκαν στην παρέλαση, η οποία –παρά την επέμβαση της Αστυνομίας- διαλύθηκε κακήν κακώς και οι συμμετέχοντες σ’ αυτήν  φυγαδεύτηκαν με πλοία από τη μαρίνα της Μπούντβα συνοδεία μελών της λιμενικής αστυνομίας, όπως μετέδωσε ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός του Μαυροβουνίου RTCG.
Στην παρέλαση συμμετείχε η… μισή κυβέρνηση του Μαυροβουνίου: ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προστασίας από τις διακρίσεις, Γιόβαν Κόιτσιτς, η σύμβουλος του προέδρου της Βουλής για τις δημόσιες σχέσεις, Σνέζανα Μπούρζαν, καθώς και οι υφυπουργοί Ανθρωπίνων και Μειονοτικών Δικαιωμάτων, Μπλάνκα Ραντόσεβιτς – Μίτροβιτς και Σαμπαχουτίν Ντέλιτς, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά στη διάρκεια των επεισοδίων.

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]