Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

«ΒΗΜΑ»: ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ… ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!



Μεγάλο στραπάτσο έπαθε το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα -και μάλιστα ανήμερα της… γιορτής του- από την κοινωνική εκδήλωση διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής προς τους ανθρώπους που το σύστημα αυτό εξαθλίωσε με τα Μνημόνια της προδοσίας.
Κατανοητή, λοιπόν, η λύσσα τους πριν από την εκδήλωση –με τις απαγορεύσεις, την κρατική τρομοκρατία και την απειλή της παρακρατικής τρομοκρατίας- αλλά και μετά απ’ αυτήν. Και δικαιολογημένες οι εκκλήσεις που κάνουν τα παπαγαλάκια του συστήματος από τα ΜΜΕ – το τελευταίο απόρθητο κάστρο- για… επαγρύπνηση προς τους «δημοκράτες», γιατί πράγματι το καντήλι το συστήματος τρεμοπαίζει κι όπου να’ ναι σβήνει. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, σήμερα ολόκληρο το παραληρηματικό κύριο άρθρο του καθεστωτικού «Βήματος», υπό τον τίτλο «Η φασιστική πρόκληση Μιχαλολιάκου», για να εξαγάγετε τα συμπεράσματά σας. Ιδού:

«Η πρόκληση της Χρυσής Αυγής ανήμερα της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας  ήταν εμφανώς προμελετημένη.
Ο κ. Μιχαλολιάκος οργάνωσε την εκδήλωση διανομής τροφίμων επί τούτου. Για να προκαλέσει το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών  και να αναδείξει τα δικό του χουντικό παρελθόν και προπαγανδίσει το σημερινό νεοναζιστικό παρόν.
Τη φθορά της Δημοκρατίας συστηματικά επιδιώκει, την ανάδειξη των φασιστικών προτύπων επιθυμεί, το ρεβανσισμό καλλιεργεί και με αυτόν πορεύεται.
Αυτό ήταν πάντα, αυτά είναι τα πιστεύω και τα ιδανικά του, με αυτά μεγάλωσε, ποτέ δεν συμβιβάσθηκε με την ιδέα της χουντικής κατάρρευσης, συνωμότης υπήρξε από το νιάτα του και τώρα συνωμοτεί χρησιμοποιώντας την ανοχή και την ανεκτικότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Το αυτό κάνουν και οι βουλευτές του. Κανένας σεβασμός στο Κοινοβούλιο, η  Βουλή γι’ αυτούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά εργαλείο για την υπονόμευση της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Τεθωρακισμένα ονειρεύονται στο Σύνταγμα, τη Δικτατορία του Μεταξά έχουν πρότυπο, διώξεις και εξολοθρεύσεις είναι στα σχέδιά τους.
 Εκμεταλλεύονται την κρίση και τις συνέπειές της, αξιοποιούν την απόγνωση και την οργή των νέων που δεν έχουν ιστορικές  μνήμες και πουλάνε δήθεν αλληλεγγύη και προστασία.
Ας μη γελιόμαστε όμως. Αυτό είναι το πρόσωπο του φασισμού. Ίδιο κι απαράλλαχτο με το απεχθές του Χίτλερ, του Μουσολίνι, του Φράνκο, του Παπαδόπουλου, του Σαλαζάρ και των τόσων άλλων δικτατόρων ανά τον κόσμο.
Θα είναι ιστορικό ατύχημα να πέσει η Ελλάδα στα χέρια τους.
Γι’ αυτό δεν χωρεί ούτε συμβιβασμός ούτε ανοχή. Οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν, αν μη τι άλλο, επαγρύπνηση!».

(ΥΓ) 1: Δεν πιστεύουμε να έγραψε το παραπάνω σούπερ-δημοκρατικό άρθρο ο γνωστός δημοσιογράφος (τότε) και νυν διευθυντής του «Βήματος» Σταύρος Ψυχάρης, που είχε συνοδεύσει τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως της 21ης Απριλίου, Ν. Μακαρέζο στην Κίνα,  και φωτογραφιζόταν πανευτυχής μαζί του;

(ΥΓ) 2: Εμείς οι «φασίστες» δημοσιεύουμε ολόκληρα τα πύρινα άρθρα των αντιπάλων μας. Αυτοί οι… σούπερ-δημοκράτες δεν τολμάνε να δημοσιεύσουν ούτε λέξη από ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής. Να χαίρονται τη… δημοκρατία τους!

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]