Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Έλενα Ακρίτα "Καλύτερα να τρως απ’ τα σκουπίδια παρά απ’ τα σκατα ( τα τροφιμα που μοιραζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)…" !!!! Πολιτισμος.....




Τις περισσότερες φορές οι επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι ανάξιες αναφοράς και σχολιασμού, καθώς έτσι δίνεις υπόσταση σε κομπλεξικά υποκείμενα που ζουν στον αριστερό ψευτοπροοδευτικό μικρόκοσμό τους.
Μεγαλωμένοι στα πούπουλα και την χλιδή αδυνατούν και ποτέ δεν θα καταφέρουν να αντιληφθούν πως ζει και παλεύει για τον επιούσιο ο μέσος Έλληνας, ούτε ποτέ θα συμμεριστούν τις ανησυχίες τους για την Πατρίδα.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Έλενα Ακρίτα, σύζυγος του Δημαρίτη Κυρίτση (αν δεν ταιριάζαν, δεν θα συμπεθεριάζαν...), η οποία εξαπέλυσε ένα οχετό κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή την τελευταία διανομή τροφίμων. Λογικά δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε στην εν λόγω κυρία, αλλά οφείλουμε να το πράξουμε προς υπεράσπιση των χιλιάδων συμπολιτών μας που δέχθηκαν με αξιοπρέπεια την αρωγή των Ελλήνων Εθνικιστών στην τελευταία μαζική δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Είπε λοιπόν ο στόμας της μεγάλης σεναριογράφου: "Όσοι, δηλαδή, δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι καλοταϊσμένοι, με σπιταρόνες, με 4×4, χαβιάρια και αστακομακαρονάδες;... Καλύτερα να τρως απ’ τα σκουπίδια παρά απ’ τα σκ…".  Ευχόμαστε στην κα Ακρίτα να μην νιώσει ποτέ την ανέχεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια συνέλληνες. 

Γιατί αν βρεθεί στην θέση τους, θα καταρρεύσει, καθώς δεν διαθέτει το ψυχικό σθένος, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την αξιοπρέπεια να παλέψει για την ζωή της. Όσο για τα λεγόμενα περί ακαθαρσιών, αυτά επιστρέφονται, καθώς είναι ξεκάθαρο ποιοι έχουν μολυνθεί τόσο πολύ στον εγκέφαλο που δεν βλέπουν ένα χιλιοστό μακρύτερα από τις παρωπίδες τους. Περαστικά σας...

xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]