Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ, ΤΑ 3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΚΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!



Στην αρχή, προσπάθησαν να την απαγορεύσουν, με ειδική απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κρατική τρομοκρατία και απειλή για παρακρατική τρομοκρατία («θα εμφανιστούν αναρχικοί, που θα προκαλέσουν εκτεταμένα επεισόδια…»).
Δεν τους πέρασε! Μετά την πρωτοφανή επιτυχία της, προσπαθούν να την υποβαθμίσουν. Γελάει ο κόσμος μαζί τους! Μιλάμε βεβαίως για την κοινωνική εκδήλωση διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες που εξαθλίωσε το Μνημόνιο του καθεστώτος «Δημοκρατία ‘74»!

Η πρώτη καταγέλαστη προσπάθεια υποβάθμισης της κοινωνικής προσφοράς της Χρυσής Αυγής έγινε από την «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για «μια τσάντα με πατάτες κι ένα πεπόνι, αξίας 2 ευρώ», που δήθεν δινόταν στον κόσμο που προσήλθε. Μετά ήρθε το «Ποντίκι», που έβγαλε τις πατάτες, αλλά κράτησε το… πεπόνι και προσέθεσε σ’ αυτό… τρία κρεμμύδια, τα οποία εν συνεχεία εξαφανίζονται κι αυτά με τη σειρά τους και γίνονται… ένα κουτί γάλα. Ιδού, λοιπόν, η διήγηση του δημοσιογράφου Σπύρου Μιχαήλ, που «πήγε στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής και περιγράφει πως έζησε το συσσίτιο του μίσους»:

«Παρατηρούσα τον κόσμο που έφευγε χθες από το Σταθμό Λαρίσης κρατώντας στα χέρια τις τσάντες με το πεπόνι και τα τρία κρεμμύδια που τους έδιναν «τα παιδιά με τα μαύρα», όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος ο «Τσοπάνης» τους. Άκουσα λοιπόν, πολλούς από αυτούς να ψιθυρίζουν … «Δείτε τα χάλια μας. Να που μας κατάντησαν»! Ξέρετε, είναι άτιμο πράγμα να πουλάς ελπίδες, που στην πορεία του χρόνου διαψεύδονται. Και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που χθες προτίμησαν να καταλήξουν στα «παιδιά με τα μαύρα» για ένα πεπόνι και ένα κουτί γάλα έχει πάψει πλέον να ελπίζει…».

Τόνοι κρέατος, ψαριών, ζυμαρικών, γάλακτος, χυμών, πατατών κ.λπ., αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ μοιράστηκαν σε όσους Έλληνες έχουν ανάγκη από την Χρυσή Αυγή. Κι αυτοί που δε δίνουν ούτε του Αγγέλου τους νερό, πεπόνια και κρεμμύδια ονειρεύονται! Τους παραδίδουμε στη χλεύη σας…
(ΥΓ): Τα… 3 κρεμμύδια κάνουν άριστη ομοιοκαταληξία με κάτι άλλο, που πήραν (μεταφορικά βέβαια) οι διάφοροι παπαγάλοι του συστήματος! Αλλά, δε γράφουμε τι, γιατί δε μας επιτρέπει η αγωγή μας…

http://ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]