Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Defencenet: Δράσεις Χρυσής Αυγής κατά παράνομων σκοπιανών - ΒΙΝΤΕΟ!!



Στη χώρα που δε λειτουργεί τίποτα, φορτηγά από τα Σκόπια εισέρχονται με το παράνομο ΜΚ (Makedonia) στις πινακίδες τους. Οι ανύπαρκτες κρατικές αρχές δεν εφαρμόζουν το νόμο και τα εν λόγω οχήματα κυκλοφορούν προκαλώντας τους Έλληνες πολίτες.
Προ ετών, ο συναγωνιστής Παναγιώταρος συνάντησε ένα από αυτά τα οχήματα και έπραξε το αυτονόητο: ξεκόλλησε την παράνομη επιγραφή ΜΚ. Τα σαΐνια των καθεστωτικών μέσων ανακάλυψαν το σχετικό βίντεο με χρονοκαθυστέρηση ετών, παρ' όλα αυτά άρχισαν νέα εκστρατεία λάσπης με στόχο την Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς γι' αυτούς, δεν τους βγαίνει καμία προβοκάτσια και ό,τι κι αν κάνουν πάντα η Χρυσή Αυγή κερδίζει.
Η μοναδική ιστοσελίδα που παρουσίασε το γεγονός με αντικειμενικότητα ήταν το defencenet.gr, απ' όπου και το κείμενο που ακολουθεί:
Δράσεις Χρυσής Αυγής κατά Σκοπιανών (αντί για την αστυνομία)
Αυτά που έπρεπε να κάνει το ελληνικό κράτος, το κάνει ο Λαϊκός Συνδεσμος-Χρυσή Αυγή και ας μην απορεί κανένας γιατί παρά τα αντισυμβατικά μέσα που χρησιμοποιεί έχει φτάσει στο 15%. Στο βίντεο εμφανίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος να κάνει το αυτονόητο: Να αφαιρεί το παράνομο διακριτικό σήμα με τα αρχικά «ΜΚ»(MAKEDONIA) από το πίσω μέρος του βυτιοφόρου. Είναι εντελώς παράνομο να κυκλοφορούν σκοπιανές νταλίκες με τα διακριτικά "ΜΚ" στις ελληνικές εθνικές οδούς, αλλά καμία αστυνομία και καμία τροχαία δεν τους σταματά. Το ότι τοποθετεί στο μέτωπο του Σκοπιανού οδηγού το σήμα, μόνο ως αγανακτισμένη κίνηση ενός Έλληνα που δεν δέχεται ότι μπορούν οι Σκοπιανοί να χρησιμοποιούν το όνομα της "Μακεδονίας" ως τίτλο του κράτους τους, μπορεί να εκληφθεί.


xryshaygh.com



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]