Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"Η ντροπή δεν χάθηκε από κανέναν για να την βρουν όλοι αυτοί αλλά και η Θεία Δίκη έρχεται και θα πέσει σε αυτούς που φταίνε."



Η αποστολή των δημοσιογράφων ήταν πάντα ευρύτερα γνωστή.
Με τον τρόπο τους και με πολιτικές ή επιχειρηματικές κατευθύνσεις, πολλές φορές έφτασαν στο σημείο να ρίξουν κυβερνήσεις που δεν εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα κάποιων καναλαρχών.

Σε ένα μόνο ήταν όλοι πιστοί, αφοσιωμένοι και ενωμένοι.
Στον αγώνα ενάντια σε καθετί Ελληνικό και φωτεινό.
Χτες 29η Μαΐου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στην Μητρόπολη κάτω από το άγαλμα του Παλαιολόγου για να τιμήσει την μνήμη των ηρώων που έπεσαν στην Κωνσταντινούπολη το 1453 προσπαθώντας να αποκρούσουν την επίθεση των Τούρκων.
Η επιτροπή Εθνικής μνήμης πιστή στην αποστολή της χρονιάς τώρα, με επικεφαλή την Χρυσή Αυγή, διοργάνωσε άλλη μια τελετή μνήμης.
Στις ομιλίες που ακολούθησαν άπαντες οι ομιλητές έδωσαν γλαφυρά την έννοια της θυσίας του "τότε" και την σχέση που έχει με το "σήμερα".
Στο τέλος της τελετής και μετά την κατάθεση στεφάνων όλοι στάθηκαν σε στάση προσοχής για να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.
Όλοι ; ; ;
Όχι ακριβώς!!!
Γνωστός δημοσιογράφος, που έχει βγάλει αναρίθμητα ρεπορτάζ ενάντια στην Χρυσή Αυγή, ήταν εκεί με τα χέρια σταυρωμένα και αδιαφορώντας κοιτούσε τριγύρω.
Είναι προφανές ότι κανείς δεν θα του ζητούσε να ψάλει τον ύμνο της Χρυσής Αυγής αλλά όταν το πλήθος ψάλλει το αιώνιο σύμβολο "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", τον Εθνικό ύμνο, το να σταθείς προσοχή είναι το λιγότερο.
Η ντροπή δεν χάθηκε από κανέναν για να την βρουν όλοι αυτοί αλλά και η Θεία Δίκη έρχεται και θα πέσει σε αυτούς που φταίνε.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Μαύρος Καβαλάρης
ELNEWS-HELLENICPRIDE

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ 0.20-0.30


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]