Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κράτος παρανομίας: αθωώνει όσους έβγαλαν χρήματα έξω, φυλακίζει όσους χρωστούν 5.000 ευρώ!!



Το ότι ζούμε σε ένα Καθεστώς ασυδοσίας, όπου οι νόμοι εξυπηρετούν τα κόμματα της διαφθοράς και τους ανθρώπους τους, το έχει αντιληφθεί ο Λαός μας τα τελευταία έτη, με αφορμή την επαίσχυντη υπογραφή των μνημονίων. Το ότι όμως οι πολιτικάντηδες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να αθωώσουν εκείνους τους ανθρώπους τους, οι οποίοι εν μέσω της οικονομικής κρίσης που έπληξε και συνεχίζει να πλήττει τη χώρα, θα έβγαζαν στο εξωτερικό τα χρήματά τους, αποτελεί μια πρώτου μεγέθους πρόκληση προς ένα Λαό ο οποίος πεθαίνει κάτω από τα δυσβάσταχτα και άδικα οικονομικά βάρη.

Ενώ μέχρι τούδε, αιωρούνταν οι απειλές της κυβέρνησης προς εκείνους οι οποίοι έβγαλαν στο εξωτερικό τα χρήματά τους την περίοδο 2010-2012, απειλές για εσωτερική κατανάλωση, πως θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, η κυβέρνηση των συνεταίρων του μνημονίου με εγκύκλιο του Φεβρουαρίου, τους «τιμωρεί» σκληρά: τους παρέχει το προνόμιο ενώ αδυνατούν να τα δικαιολογήσουν στις φορολογικές τους δηλώσεις, να κάνουν μια εκπρόθεσμη πράξη δωρεάς από συγγενικό ή άλλο πρόσωπο, οπότε και θα πληρώσουν τον αναλογούντα φόρο κληρονομιάς, νομιμοποιώντας  τις καταθέσεις και αποφεύγοντας την μελλοντική τους δίωξη! Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, από μια μνημονιακή κυβέρνηση, η οποία υπό το φόβο της λαϊκής οργής, ωρυόταν πως θα οδηγήσει στη Δικαιοσύνη εκείνους οι οποίοι φρόντισαν να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό και μαζί τους μεγαλοκαρχαρίες οι οποίοι κοσμούν την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Με τη συγκεκριμένη εγκύκλιο του Φεβρουαρίου(ΠΟΛ 1033/21-2-2013), οι 54.000 εκλεκτοί των κομμάτων της διαφθοράς καθώς και οι εμπλεκόμενοι στη λίστα Λαγκάρντ, λαμβάνουν αντί της τιμωρίας, την επιβράβευση του Καθεστώτος της διαπλοκής!
Κι αφού όλοι αυτοί, προστατεύονται δια νόμου από την κυβέρνηση των υποτακτικών της τρόικα, πως θα ήταν δυνατό να διωχθούν οι πολιτικοί εκείνοι των οποίων οι ενέργειες ζημίωσαν βαρύτατα το ελληνικό δημόσιο και φυσικά τον Ελληνικό Λαό; Υπάρχει κανείς τόσο αφελής ο οποίος να θεωρεί πιθανή την δίωξη των υπεύθυνων της δυστυχίας του Λαού μας, του μονίμου αδειούχου τέως πρωθυπουργού και νυν βουλευτή Τζέφρυ Παπανδρέου, του πρώην υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ή του υβριστή της Χρυσής Αυγής, τέως υπουργού οικονομικών και νυν προέδρου των "σοσια-ληστών" του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά και από αυτή την απίστευτης κυνικότητας και θρασύτητας ενέργεια της κυβέρνησης Σαμαρά να αθωώσει όλους ανεξαιρέτως τους πονηρούς, οι οποίοι έχοντας το προνόμιο της εσωτερικής πληροφόρησης εκ των κυβερνητικών στελεχών, έσπευσαν να μεταφέρουν τα χρήματά τους στην Ελβετία και σε άλλες χώρες, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, η οποία σήκωσε το βάρος των ειδεχθών φοροεισπρακτικών μέτρων των κυβερνήσεων του μνημονίου. Πάνω απ’ όλα λοιπόν, «δικαιοσύνη» και «ισονομία» στη ψευτοδημοκρατία των διαπλεκόμενων που καταλήστεψαν το Λαό μας και τώρα ετοιμάζονται για το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας.
Η παράγραφος 25 της ΠΟΛ 1033/21-2-2013, η οποία αφορά κάλυψη εμβάσματος με χρηματικά ποσά από εκπρόθεσμες δωρεές και γονικές παροχές, αναφέρει χαρακτηριστικά: «οι άτυπες δωρεές και γονικές παροχές χρηματικών ποσών γίνονται δεκτές, έστω και εάν υποβληθεί εκπρόθεσμα η οικεία φορολογική δήλωση (εισοδήματος ή δωρεάς), κατ’ εξαίρεση των όσων ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 19 ΚΦΕ, επειδή αφορούν εμβάσματα που δεν εμπίπτουν στην έννοια των τεκμηρίων». Πλέον, εκείνος ο οποίος έβγαλε καταθέσεις στο εξωτερικό την περίοδο 2010-2012, δύναται με αυτό τον τρόπο να τις δικαιολογήσει, έχοντας μονάχα την υποχρέωση να τακτοποιήσει τον σχετικό φόρο, ο οποίος ξεκινά από 5% επί των χρημάτων και μπορεί να ανέλθει μέχρι το 40%, αναλόγως του βαθμού συγγένειας.
Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως ισχυροί οικονομικοί παράγοντες της χώρας καθώς και μεγαλοεργολάβοι, έσπευσαν να επωφεληθούν της συγκεκριμένης ευεργετικής διάταξης. Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία των πολιτικών απατεώνων, των τραπεζιτών, των καναλαρχών και των δημοσιογραφικών λακέδων, την οποία ψευτοδημοκρατία απειλεί η Χρυσή Αυγή. Να γιατί θέλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, για να συνεχίσουν τη λαφυραγώγηση του Λαού και της Πατρίδος μας, προς το συμφέρον των ξένων και των ντόπιων κεφαλαιοκρατών. Αυτό το κράτος-οπερέτα, πρέπει και θα πέσει!

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]