Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Προμηνύεται διάσπαση του ΚΚΕ - Για όλα φταίει η προοπτική της μάσας...!!


Προς συνέδριο διάσπασης βαδίζει το ΚΚΕ, καθώς δεν είναι λίγα τα στελέχη του που αλλοιθωρίζοντας προς τον ΣΥΡΙΖΑ (λόγω της προοπτικής της… κυβερνώσας αριστεράς... 


δηλαδή της… μάσας και της… ρέφας), αμφισβητούν εντόνως στον προσυνεδριακό διάλογο τη «σκληρή γραμμή» της ηγετικής κλίκας κατά των συμμαχιών. Έτσι, μετά την… Πασιονάρια του σταλινισμού, Αλέκα, που τους χαρακτήρισε… αγράμματους (προφανώς περί τον μαρξισμό-λενινισμό-σταλινισμό), ακολούθησε ο επίσης «σκληρός» Μ. Μαίλης, που με άρθρο του στον «Ριζοσπάστη» υπό τον τίτλο «Άρθρα – καρμπόν με ομολογημένα και ανομολόγητα, πλην φανερά…», επιτίθεται εναντίον των… οπορτουνιστών, και κυρίως κατά του πρώην βουλευτή Αντ. Σκυλλάκου και του πρώην στελέχους Β. Καλαματιανού:

«Η κατηγορία προς το ΚΚΕ ότι ακολουθεί σεχταριστική πολιτική, από τη μία είναι για γέλια, ενώ από την άλλη αποκαλύπτει ότι ο στόχος τους είναι να υπάρχει ένα ΚΚΕ που η εμβέλειά του δεν θα βγαίνει από το πλαίσιο της αστικής διαχείρισης. Το πρόβλημα που έχουν οι αρθρογράφοι είναι η επιδίωξη για συμμαχία με τμήματα της αστικής τάξης, ιδιαίτερα με τη σοσιαλδημοκρατία. Αυτή η επιδίωξη αναδύεται μέσα από την αρθρογραφία τους. Γι’ αυτό και επί της ουσίας είναι αντίθετοι με την πάλη για τη διαμόρφωση εκείνου του κινήματος που έχει ανάγκη η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Είναι προσηλωμένοι σε ένα κίνημα που θα στηρίζει συμμαχίες με αστικά και οπορτουνιστικά κόμματα, ένα κίνημα που θα αγωνίζεται για να αναδειχθεί η “μεταβατική κυβέρνηση” και θα την στηρίζει».

Και βέβαια, αν βρισκόμασταν στη Σοβιετική Ένωση επί των αλησμόνητων εποχών του «πατερούλη» Στάλιν, οι διαφωνούντες θα έσπαγαν ήδη πέτρες σε κάποιο Γκουλάγκ. Υπό τις σημερινές συνθήκες, απλά θα… εκκαθαριστούν.

ethnikismos.net

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]