Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: Η Ελληνική διπλωματία εργάζεται σε επίπεδο ΟΗΕ για την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με την Αλβανία...!!


- «Μυρίστηκαν πετρέλαιο»... Για υποτιθέμενη «συνομωσία» της Ελληνικής Διπλωματίας στον ΟΗΕ για το θέμα των θαλάσσιων συνόρων Ελλάδας – Αλβανίας έκανε λόγο ο πρόεδρος... 


της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας σε πολιτική συγκέντρωση της εθνικιστικής οργάνωσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ελμπασάν στα πλαίσια της μεγάλης παναλβανικής διαδήλωσης που ετοιμάζει στις 7 Απριλίου κατά της κυβέρνησης Μπερίσα.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του ο Σπαχίου δήλωσε πως «η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία καταγγέλλει ενώπιον της παναλβανικής κοινής γνώμης ότι η ελληνική διπλωματία εργάζεται με συνωμοτικό τρόπο σε επίπεδο ΟΗΕ για να κάνει πραγματικότητα την οριοθέτηση των θαλάσσια συνόρων της με την Δημοκρατία της Αλβανίας. Απέναντι σε αυτή την αντι-αλβανική διπλωματική δράση, η διπλωματία των Τιράνων εξακολουθεί να είναι εντελώς παθητική και ανίκανη να αντιδράσει για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Μετά από την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Δημοκρατίας της Αλβανίας το οποίο απέρριψε ως αντεθνική την συμφωνία των κυβερνήσεων Μπερίσα – Σαμαρά (!) για την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ των δύο χωρών στα στενά της Κέρκυρας, η ελληνική διπλωματία συνεχίζει την δράση της συνωμοτικά προσπαθώντας να μεταφέρει την υπόθεση στα Ηνωμένα Έθνη. Σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφυγής έναντι στο αίτημα αυτό, όμως ο πολίτης Μπερίσα έχει ανοίξει τον δρόμο στις ελληνικές αξιώσεις. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί ως υψίστης εθνικής σημασίας την διαφύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της Αλβανίας ως εδαφική ακεραιτότητα, ως στοιχείο ασφάλειας, ως αποκλειστική οικονομική ζώνη πλούσια σε χλωρίδα, πανίδα και σημαντικές πηγές πετρελαίου, ως υψηλού τουριστικού πλούτου με βάση την ανάπτυξη του περιφερειακού αλβανικού πληθυσμού από το Βουθρωτό και μέχρι την Χιμάρα. (!) Κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει το εθνικό συμφέρον και τις μεγάλες αξίες για την εθνική και περιφερειακή οικονομία του αλβανικού λαού. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία κάνει έκκληση προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας και της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη να ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν την διεθνή κοινή γνώμη γι’ αυτήν την επικίνδυνη συνομωσιακή δράση της ελληνικής διπλωματίας εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων» δήλωσε ο Σπαχίου.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι χρηματοδοτούμενοι από την Τουρκία Ερυθρόμαυρη Συμμαχία εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων που έχουν ως στόχο τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που υπάρχει στην περιοχή.

aftonomi.gr

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]