Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας του Τσίπρα, Τζόρτζ Σόρος, χρηματοδοτεί τον εγχώριο «αντιρατσισμό»...!!


Διαβάζουμε σήμερα ένα ρεπορτάζ για άλλη μία «πρωτοβουλία» εγχώριων ΜΚΟ εναντίον του «ρατσισμού», της «ξενοφοβίας» και όλα τα υπόλοιπα που συνηθίζουν να λένε όλοι αυτοί. 


Όλοι οι νοήμονες άνθρωποι, ασχέτως αν είναι εχθροί ή φίλοι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, περιμένουν επί ματαίω μια δραστηριότητα όλων αυτών των ΜΚΟ για τον ρατσισμό που υφίστανται καθημερινώς οι Έλληνες από τους λαθρομετανάστες και το ανάλγητο κράτος, που (ένα από τα πολλά παραδείγματα…) χρεώνει εισιτήριο σε όσους Έλληνες φορολογούμενους, που έχουν δώσει τις εισφορές τους, θέλουν να πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο, ενώ αντιστοίχως περιθάλπει δωρεάν τους λαθρομετανάστες που δεν φορολογούνται και δεν αποδίδουν εισφορές. Αναρωτιούνται δε όλοι αυτοί οι νοήμονες άνθρωποι για τους λόγους που δεν έχουν γίνει τέτοιες δράσεις για την άμβλυνση της κοινωνικής και πολιτικής αδικίας που τελείται εις βάρος των Ελλήνων.

Στο ρεπορτάζ που καλύπτει την δημιουργία ενός Δικτύου Καταγραφής της Ρατσιστικής Βίας, διαβάζουμε για την πρώτη έκθεση που εξέδωσε το εν λόγω δίκτυο που στηρίζεται από 23 ΜΚΟ και διαπιστώνουμε ότι το σύνολο των καταγεγραμμένων καταγγελιών εντός εννέα μηνών είναι τόσο μικρό που δεν δικαιολογείται καν η χρήση του ξεχωριστού όρου «ρατσιστική βία». Αν σκεφτούμε, μάλιστα, το πόσες δολοφονικές επιθέσεις έχουν γίνει από λαθρομετανάστες ενάντια σε Έλληνες, τότε μάλλον ο όρος θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί από κάποιον που θα υπερασπιζόταν τους Έλληνες απέναντι στην πλημμυρίδα εγκληματικότητας που προκαλούν οι λαθρομετανάστες.

Στις αυθόρμητες αυτές απορίες έρχεται να απαντήσει λίγο πιο κάτω το ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας τον χρηματοδότη της εν λόγω «πρωτοβουλίας», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον περιβόητο και «περιούσιο» Τζορτζ Σόρος, τον ενορχηστρωτή παρδαλών επαναστάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο και ταξιδιωτικό πράκτορα του Τσίπρα, ο οποίος χρηματοδοτεί τις εν λόγω ΜΚΟ μέσω του Open Society Foundation.

Στο πρόγραμμα της εν λόγω «πρωτοβουλίας» διαβάζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν και επισκέψεις σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αττική από τα μέλη του προγράμματος. Θα γράψει άραγε η εφημερίδα «Τα Νέα» πολυσέλιδο αφιέρωμα για το «Κατηχητικό της Πνευματικής Ψώρας», εκ της φράσεως του πολύ Νίκου Καζαντζάκη περί κομμουνισμού ή μήπως η «ευαισθησία» τους περιορίζεται μόνο στην Χρυσή Αυγή, επειδή κόβει ψήφους από τον Σαμαρά και την τρόικα;

xryshaygh

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]