Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πανικός στο ΚΚΕ... Τα παιδιά έπαψαν πια να τους ακούνε!!!


Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κομμουνιστές για την «διάπλαση των παίδων» από την Χρυσή Αυγή! Που, από το 1974 μέχρι σήμερα έχουν κάνει την προπαγάνδα… από κούνια επιστήμη, από... 


εκπαιδευμένους ινστρούχτορες που παρίσταναν τους δασκάλους και καθηγητές. Μάλιστα, υπήρχε και μια οργάνωση «Πιονέρων» της ΚΝΕ, στην οποία έκαναν παιδομάζωμα! Προσέξτε τώρα το απύθμενο θράσος των ορφανών του Στάλιν:

Όταν η Χρυσή Αυγή ποτίζει με το δηλητήριο του φασισμού εξάχρονα παιδιά…

«Έχε το νου σου γονιέ, εργάτη, δάσκαλε… Έχε το νου σου. Η Χρυσή Αυγή κάνει λέει «διάπλαση των παίδων». Ποτίζει δηλαδή τα παιδιά με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού. Με ό,τι πιο μαύρο γέννησε το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Επιχειρεί να «διαπλάσει» τέρατα. Να στρέφεται το ένα παιδί που πεινάει απέναντι στο άλλο παιδί που επίσης πεινάει. Μην επιτρέψεις να δηλητηριάζουν το παιδικό μυαλό με ιδέες εχθρικές προς το λαό, ρατσιστικές, απάνθρωπες. Οι φασίστες τη δουλειά τους κάνουν. Κάνε και εσύ τη δική σου. Πάλεψε. Και μίλα στα παιδιά. Για το δικαίωμά τους να έχουν αυτά που χρειάζονται, για το καθήκον τους να παλεύουν κόντρα στο άδικο, για το ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερος κόσμος. Μάθε τους για τους όμορφους αγώνες του λαού μας. Έχε το νου σου στο παιδί. Γιατί, αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα».

Τι παρατηρούμε; Ότι οι κουκουέδες απευθύνονται «στους γονείς, στους εργάτες και στους δασκάλους» (στους κομμουνιστές προφανώς…), καλώντας τους να… έχουν το νου τους και να… σαλαγίσουν τα παιδιά τους στο κόκκινο μαντρί. Όμως, δεν απευθύνονται πλέον στα παιδιά, στους μαθητές. Γιατί τα παιδιά έπαψαν πια να τους ακούνε!

ethnikismos.net

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]