Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σαμαράς και Καμίνης τρέμουν επέλαση της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές!!


Σε ένα ρεσιτάλ παραπλάνησης και υποσχεσεολογίας επιδόθηκαν Σαμαράς και Καμίνης χθες κατά την παρουσίαση της «Παρέμβασης στην Πανεπιστημίου» για την «αναγέννηση» της Αθήνας. 


Σε μια πρωτεύουσα που έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών, βίας, εγκληματικότητας, λαθρεμπορίου και ανομίας, οι πολιτικάντηδες του μνημονίου έχουν το θράσος να μιλάνε για ανάπλαση και αναγέννηση μιας πόλης - σύμβολο που έχει απολέσει το παλιό της κλέος. Θέλησαν για ακόμη μια φορά να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Ελλήνων πολιτών ενόψει των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών με τις γνωστές μπαρούφες και... μακέτες.

Ο Σαμαράς σε ένα ρεσιτάλ αοριστολογίας και κενολογίας μίλησε για μια Αθήνα που μπορεί να ξαναγεννηθεί στο μυαλό μας, στην ψυχή μας, σε λίγα χρόνια και στην πραγματικότητα... Με λίγα λόγια, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! Και την ίδια ώρα οι καταστηματάρχες των Αθηνών κλείνουν τις επιχειρήσεις τους λόγω παρεμπορίου, ενώ στις γειτονιές της Αθήνας ζει και βασιλεύει η πρέζα και η πορνεία των λαθρομεταναστών. Από την άλλη, ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης που βρίσκεται στην δύση της επιζήμιας θητείας του δήλωσε ότι ΘΑ φτιάξει το ένα και το άλλο έργο, ΘΑ χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή παλαιών πολυκατοικιών, θα, θα, θα... Με λίγα λόγια ζωντάνεψε για λίγο ο Αντρέας Παπανδρέου μέσα του, την στιγμή που τα αποτελέσματα της ανύπαρκτης πολιτικής του είναι ορατά και απτά.

Ο λαός και δη οι πολίτες της Αθήνας δεν μασάνε κουτόχορτο κύριοι, καθώς έχουν νιώσει στο πετσί τους την πλήρη κατάρρευση της πόλης και την υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου. Όσα επικοινωνιακά παιχνίδια κι αν κάνουν, όσα εκλογικά τρυκ (ενδεχόμενη μετάθεση ημερομηνίας αυτοδιοικητικών εκλογών) και όποιον υποψήφιο κι αν κατεβάσουν, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τον δήμο Αθηναίων θα κερδίσει τις εκλογές και θα ξεβρωμίσει την πόλη!

xryshaygh

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]