Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο Λαός λιμοκτονεί, ο Στουρνάρας «αισιοδοξεί»…!!


Μια εικόνα περιγράφει με τον πλέον γλαφυρό και λεπτομερή τρόπο, την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ένα μεγάλο τμήμα του Λαού μας, το οποίο μάλιστα βαίνει συνεχώς αυξανόμενο.


Φτώχεια, εξαθλίωση, ανέχεια και επιπλέον το φάσμα της ανεργίας το οποίο αποτρέπει κάθε χαραμάδα ελπίδας και προοπτικής για το μέλλον. Αυτή είναι η ωμή και δίχως ανούσιες αναλύσεις πραγματικότητα της Ελλάδος του πρώτου μήνα του 2013. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός, πως πουθενά στον ορίζοντα δεν διακρίνεται το ενδεχόμενο της ανακάμψεως, με συνέπεια να βιώνουμε μια μαζική «εθνική κατάθλιψη».

Υπηρετώντας το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα των τοκογλύφων, ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, επιχειρεί να πείσει τους ξένους για την ορθότητα των επιλογών της κυβέρνησης και τους Έλληνες για την αναγκαιότητα των νέων μέτρων. Υπόσχεται πως το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης, ενώ στο τέλος αυτού του έτους και στην αρχή του επόμενου, θα ξεκινήσει η πολυδιαφημιζόμενη ανάπτυξη… Βέβαια επειδή έχουμε δει πολλάκις τους «οίκους αξιολόγησης» να έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στην έκβαση των εξελίξεων, ο οίκος Moody’s έχει ήδη διαψεύσει τις δηλώσεις Στουρνάρα.

Φρούδες ελπίδες, οι λόγοι του υπουργού οικονομικών. Δηλώσεις-καρμπόν με τις αντίστοιχες των δηλώσεων των πρώην υπουργών οικονομικών, για να πεισθούν οι αφελείς. Ολόκληρη η πορεία των κυβερνήσεων από το πρώτο μνημόνιο και πέρα, βασίζεται σε ένα ψέμα. Ένα τεράστιο ψέμα, πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η απάτη της προσφυγής στο Δ.Ν.Τ.. Το μόνο σχόλιο του κυρίου Στουρνάρα για την ποινική δίωξη του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, ήταν η έκφραση της προσωπικής του ανησυχίας μην τυχόν και αμφισβητήσουμε το επίπεδο του ελλείμματος που ανακοινώθηκε το 2009. Θα πληγεί η αξιοπιστία μας, ισχυρίζεται ο άνθρωπος των τραπεζών. Για το γεγονός ότι ένας ολόκληρος Λαός απειλείται με βιολογική εξόντωση, σιγή ιχθύος από τον υπουργό.

Αποδεικνύεται καθημερινά ότι εκείνοι που μας κυβερνούν, δεν είναι απλώς ανίκανοι. Κάθε τους ενέργεια, έχει ως στόχο την απόλυτη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, κάθε τους ενέργεια αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων και μόνο. Υποσχέσεις δόθηκαν και κατά το πρόσφατο παρελθόν, υποσχέσεις δίχως κανένα αντίκρισμα. Τα όρια της ανοχής εξαντλούνται - αν δεν έχουν ήδη εξαντληθεί- και πλέον κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας, διακρίνουν την μοναδική λύση: την στήριξη του Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για Δικαιοσύνη και Τιμωρία, για Ελευθερία και Εθνική Αξιοπρέπεια.

xryshaygh

-->
greekfootball

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]