Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η Διοίκηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό αγώνα για το έτος 2013!! Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!


Συναγωνιστές. Μας δόθηκε η ευκαιρία αυτές τις τελευταίες μέρες πριν την αλλαγή του ημερολογιακού έτους να κάνουμε μια βαθιά εσωτερική ανασκόπηση και να αποχαιρετήσουμε το παρελθόν, όχι με θλίψη ούτε με οργή, παρ' ότι ο λαός μας υποφέρει... 

Αλλά με ευγνωμοσύνη που είχαμε την ευκαιρία να το βιώσουμε, και να επιβιώσουμε με χίλιες δυσκολίες και τεράστιο αγώνα... Το παρελθόν αυτό μας έδωσε την ευκαιρία καταρχήν να συμφιλιωθούμε με τον ίδιο μας τον εαυτό, να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες μας , να τις εντοπίσουμε να τις δουλέψουμε και να βάλουμε στόχο κάποια μέρα η αδυναμία της μονάδας να γίνει δύναμη ενός συλλογικού κινήματος αγνών Ελλήνων Πατριωτών, το παρελθόν μας έδειξε ότι η ζωή μας αλλάζει και ότι δεν μπορεί ο καθένας μόνος του να αλλάξει, με την βοήθεια των συνανθρώπων και συναγωνιστών του τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά, είναι στα χέρια μας η ζωή μας, δημιουργούμε μαζί τις επόμενες αναμνήσεις αλλά όχι μένοντας προσκολλημένοι σε ένα καταθλιπτικό παρελθόν μιας χρονιάς που παρ' ότι μας τσαλάκωσε και μας πόνεσε δεν κατάφερε να μας γονατίσει και μας έδειξε τον δρόμο που οφείλουμε να εξακολουθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ένα δρόμο με κοινό σκοπό και κοινό όραμα.

Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα που ξεκινήσαμε σαν Πατριωτική Πολιτοφυλακή με παλιούς και νέους στόχους... Με παλιούς και νέους φίλους... Πιο δυνατοί, πιο έμπειροι, πιο μαχητικοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ... Με πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά είτε σε ατομικό αλλά είτε ακόμη περισσότερο σε συλλογικό ...

Δημήτρης Σμυρνιός 1ο γραφείο

---------------

Με την έλευση του 2013 επιθυμώ να ευχηθώ υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής. Η χρονιά που πέρασε ήταν η χρονιά που όλοι θα κρατήσουμε στην καρδιά μας, τόσο για τα γεγονότα που παιδεύουν την πατρίδα μας όσο και για την δημιουργία αυτού του κινήματος που έχει σαν όραμα να δέσει τους Έλληνες ως πρέπει σαν αδέλφια. Οι μήνες που πέρασαν διαμέσου της ηθικής και της αγάπης προς τα Εθνικά ιδεώδη, μας έδωσαν τη δύναμη να προσπαθήσουμε να σταθούμε δυνατοί και αντάξια τέκνα αυτής της όμορφης Πατρίδας. Ενώσαμε τις καρδιές μας και το φρόνημα μας με απώτερο σκοπό να σταθούμε όταν και όποτε χρειαστεί μέσα από την εκπαίδευση και την καλλιέργεια της ψυχής μας υπερασπιστές αυτής.

Εύχομαι επίσης η Πατριωτική Πολιτοφυλακή να μεγαλώσει αριθμητικά και τα μέλη της να μεταφέρουν με υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες πόσο υπέροχο και τιμημένο είναι να νιώθεις αλλά πολύ περισσότερο να σκέπτεσαι και να ενεργείς ως Έλλην !!!!! Τις θερμότερες ευχές μου στα αδέλφια που ξεκινήσαμε μαζί αυτό το όραμα αλλά και σε αυτούς που στέκονται και θα στέκονται δίπλα μου.

Καλή χρονιά Έλληνες - Καλή χρονιά στην Πατριωτική Πολιτοφυλακή - Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!!

Θωμάς Αντωνίου 3ο γραφείο

---------------

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ απαιτητική για όλο το κίνημα αλλά και για το 4ο επιτελικό γραφείο συγκεκριμένα. Αυτό γιατί είχε πολύ αυξημένες αρμοδιότητες και πολύ δύσκολες εργασίες να φέρει σε πέρας πράγμα που το κατάφερε τις περισσότερες φορές. Νιώθοντας την ευθύνη που έχουμε θα συνεχίσουμε το ίδιο έργο με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για την νέα χρονιά. Καλή χρονιά Έλληνες και καλή λευτεριά.

Νίκος Χατζάρας 4ο γραφείο

---------------

Το έτος που πέρασε ήταν για την Πατρίδα μας ένα έτος δεινών και καταπίεσης από το ζυγό που μας έχουν βάλει οι κυβερνώντες. Οι δοτοί αυτοί υπάλληλοι των πλουτοκρατών - παγκοσμιοποιητών που έχουν θέσει σκοπό τους της εξαφάνιση από προσώπου γης των Ελλήνων. Πολέμους με κάθε μέσο την Πατρίδα μας και στοχεύουν βαθιά στα αρχέγονα ένστικτα προσπαθώντας να τα αλλοιώσουν και εκεί ακριβώς εδράζεται η αρχή του τέλους τους. Γιατί πειράζοντας αυτά καθαυτά τα ένστικτα μας ξυπνάνε τον γίγαντα που πάντοτε μας έκανε κοσμοκράτορες και το τέλος τους είναι κοντά.

Για την Πατριωτική Πολιτοφυλακή το 2012 ήταν ένα έτος δύσκολο δύσβατο αλλά και αναγεννησιακό. Το κίνημα μας περνώντας από πολλές δυσκολίες, κινδύνους και παγίδες που πολλοί του έστησαν κατάφερε σε χρόνο μηδέν να αποκτήσει εγκαταστάσεις, δομές και πρακτικές αξιοζήλευτες, και στελέχη δυναμικά και αξιόλογα που παράγουν σοβαρά και αξιόμαχα μέλη τα οποία έχουν εντρυφήσει στο σκοπό μας και στελεχώνουν τα γραφεία μας. Κατάφερε να έχει ενεργούς πυρήνες σε αρκετά μέρη της Ελλάδος και έπεται συνέχεια. Για μας το 2013 θα είναι το έτος της δεύτερης μαζικοποίησης μας και έχουμε σαν σκοπό μας τον άμεσο τριπλασιασμό των μελών μας και την έναρξη των εκπαιδευτικών σχολείων του κινήματος μας. Το νέο έτος αν φυσικά το επιτρέψουν οι καταστάσεις θα είναι το έτος που θα μας ατσαλώσει και θα μας ανδρώσει περαιτέρω.

Όλοι λοιπόν έχοντας πίστη στην Ιδέα του Έθνους και της Φυλής έχουμε καθήκον να το κάνουμε αυτό και να το πετύχουμε. Είμαστε πολίτες οπλίτες και έτσι θα μείνουμε πέρα από κάθε κομματική ταυτότητα, Έλληνες Εθνικιστές μέχρι τέλους.

Υποδιοικητής Φίλιππος Μποράτογλου

--------------

Έλληνες.

Μόλις αποχαιρετήσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και σκαμπανεβάσματα. Όμως δεν το βάλαμε κάτω. Παλέψαμε και ξεπεράσαμε τα εμπόδια. Έχοντας βάλει τις σωστές βάσεις στο ξεκίνημα μας προχωράμε λοιπόν στη νέα χρονιά ακόμα πιο δυνατοί και αισιόδοξοι. Βέβαια τίποτα δεν είναι εύκολο και ποτέ ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θέλει απόφαση και αγώνα για να πετύχουμε κάτι. Η ζωή μας Έλληνες ανήκει μόνο σε μας και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ορίσει πως θα ζήσουμε.

Κανένας δεν μπορεί να επέμβει εκτός αν εμείς οι ίδιοι του ανοίξουμε την πόρτα. Κι εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εξαθλιώσει... Οικονομικά... Ηθικά… Ιδεολογικά. Το Έθνος μας, μας χρειάζεται. Κι εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε. Δεν νοείται Έλληνας να μην είναι Εθνικιστής. Δεν νοείται Έλληνας να βλέπει να δηλητηριάζουν και να διασπούν το Έθνος του και να αδιαφορεί.

«Από άτομο γίνομαι άνθρωπος… Γίνομαι Εθνικιστής». «Ακουμπώντας πάνω στο Έθνος μου γίνομαι ακόμα πιο ωραίο δείγμα ανθρώπου». Ιών Δραγούμης. Αυτή είναι η ευχή μου προς όλους σας για το 2013.

Διοικητής Βασίλης Ζαφειρίου


patriotikipolitofilaki.blogspot.gr

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]