Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δεν σφάζουμε κοτόπουλα για μουσουλμάνους... Κακόγουστο αστείο το HALLAL ισχυρίζεται η "Πίνδος"...!!


Με ένα e-mail που λάβαμε από στέλεχος του συνεταιρισμού, επιχειρείται η διάψευση της είδησης που εδώ και μέρες κυκλοφορεί για τα κοτόπουλα "Πίνδος" και την διαδικασία σφαγής τους η οποία... 


γίνεται με συνθήκες που επιτ΄ρεπουν την καυανάλωση τους από μουσουλμάνους. Ωστόσο δεν δίδεται καμιά επαρκή εξήγηση, ούτε καν αναφορά για τα ντοκουμέντα που συνόδευαν την είδηση αυτη. Παραθέτουμε:

ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ HALLAL ΚΑΙ ΤΗΝ « ΠΙΝΔΟΣ»

Τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ είναι Ελληνικά σφάζονται όπως όλα τα Ελληνικά κοτόπουλα και δεν έχουν καμία σχέση με τελετουργικά και μουσουλμάνους.

Το HALLAL χρησιμοποιείται μόνο όταν γίνεται εξαγωγή κοτόπουλων κατεψυγμένων σε τρίτες μουσουλμανικές χώρες.

Τα κοτόπουλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά δεν πιστοποιούνται από κανέναν ΜΟΥΦΤΗ και δεν έχουν καμία πιστοποίηση που να έχει σχέση με μουσουλμάνους.

Η ΠΙΝΔΟΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες κοτόπουλα σε φτωχές Ελληνικές οικογένειες.

Οι 500 πτηνοτρόφοι και οι 700 εργαζόμενοι στην ΠΙΝΔΟ είναι όλοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Τέλος στην ιστοσελίδα του συνεταιρισμού στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί η παρακάτω ανακοίνωση:

Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αναφέρονται στην ΠΙΝΔΟ και στην πιστοποίηση HALLAL, κάνουμε γνωστό στο καταναλωτικό κοινό ότι τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ παράγονται αποκλειστικά στο Νομό Ιωαννίνων και σφάζονται και επεξεργάζονται και τυποποιούνται στο εργοστάσιο μας στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων, με τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις που προβλέπονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και ισχύουν για όλα τα Ελληνικά πτηνοσφαγεία.

Η διαδικασία σφαγής με πιστοποίηση ΗΑLLAL γίνεται μόνο όταν η παραγωγή προορίζεται για εξαγωγή σε τρίτες Μουσουλμανικές χώρες και αφορά μόνο το κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο.

Όλες οι αναφορές αποσκοπούν να δημιουργήσουν σύγχυση στον καταναλωτή, λέγοντας ότι τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ παράγονται με διαδικασία και πιστοποίηση HALLAL. Οι αναφορές αυτές δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση την σωστή ενημέρωση, ενώ δεν παίρνουν υπ΄όψη την ιστορία του συνεταιρισμού.

stoxos.gr

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]