ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...!!


defencenet.gr._ Την ιστοσελίδα της Βουλής χρησιμοποίησε κατά τρόπο μη θεσμικό, ο υπό αναστολή πρόεδρος της Βουλής Ε.Μεϊμαράκης για να απαντήσει στην αντιδικία που έχει με τον δημοσιογράφος Ν.Χατζηνικολάου, αναφορικά με την αποκάλυψη...



της κατάθεσης που τον εμπλέκει στο σκάνδαλο ξεπλύματος "μαύρου χρήματος" που όλα δείχνουν προέρχεται απο εμπόριο ναρκωτικών.

Χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της Βουλής, στην οποία αναρτώνται μόνο θεσμικά κείμανα και η δραστηριότητα του Σώματος, ο υπό αναστολή πρόεδρός της, δήλωσε τα εξής:

''Περιμέναμε το Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, όπως μας είχε προαναγγείλει. Περιμέναμε αποκαλύψεις και βλέπουμε μόνο ερωτήματα που δεν με αφορούν και φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις του παρελθόντος, με στόχο την κάλυψη της ανυπαρξίας πραγματικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση που με κατηγορεί.

Καμία αναφορά για 10 δισ. και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Την εβδομάδα που πέρασε μετά τα δημοσιεύματα του, έκανα ότι μπορούσα για την επίσπευση της δικαστικής έρευνας και τη δημοσιοποίηση των πάντων.

Ζητώ από το Νίκο Χατζηνικολάου να δείξει ευαισθησία και να πράξει τα ίδια. Να δώσει εξουσιοδότηση για άνοιγμα των δικών του λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το πόθεν έσχες του και τους δικούς του κουμπάρους.

Ταυτόχρονα επισημαίνω ότι στην εφημερίδα '' Το ΄Έθνος της Κυριακής '', φιλοξενείται το αναμενόμενο πόρισμα του ΣΔΟΕ, στο οποίο τονίζεται ότι: Δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός, ή καταγγελία για εμπλοκή του Βαγγέλη Μειμαράκη. Κάθε μέρα η αλήθεια θα ξετυλίγεται''.

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι τα ίδια έλεγε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος το 2004 όταν η Επιτροπή της Βουλής και το ΣΔΟΕ δεν είχαν εντοπίσει στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητές του και πέρασαν 8 χρόνια για να ανοιχθούν οι σχετικοί λογαριασμοί στο εξωτερικό. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια ότι ο Ε.Μεϊμαράκης είναι ένοχος. Αλλά αυτά τα πράγματα αργούν να αποκαλυφθούν...

stoxos.gr

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]