Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Παραδόθηκε από την ΕΛΒΟ στον ΕΣ ο πρώτος ανακατασκευασμένος αρματοφορέας OSHKOSH M911!!


Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων ABE (ΕΛΒΟ ΑΒΕ) παρέδωσε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το πρώτο Ρυμουλκό Αρματοφορέα OSHKOSH M911 το οποίο ανακατασκευάστηκε στις εγκαταστάσεις της. Η σχετική σύμβαση, η οποία υπογράφηκε μεταξύ της ΕΛΒΟ και... 


των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τον Δεκέμβριο του 2011, αφορά την ανακατασκευή 77 Ρυμουλκών Αρματοφορέων OSHKOSH με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 30 μήνες.

Τα οχήματα, μετά την παραλαβή τους από την ΕΛΒΟ, αποσυναρμολογούνται πλήρως και υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς ελέγχους από το έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό της εταιρείας. Στη συνέχεια εκτελούνται όλες οι απαραίτητες εργασίες επισκευής/ανακατασκευής και επανασυναρμολογούνται.

Σε όλες τις φάσεις ανακατασκευής χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά, γίνονται όλοι οι προβλεπόμενοι ποιοτικοί έλεγχοι και δοκιμές σύμφωνα με τα τεχνικά εγχειρίδια του κατασκευαστή (δοκιμαστήριο κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων, πίστα δοκιμών κλπ).

Σε κάθε παραγωγική φάση όλες οι εργασίες πιστοποιούνται – ελέγχονται από το τεχνικό κλιμάκιο του Υπουργείου Άμυνας (ΟΕΠ-3) που βρίσκεται μόνιμα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής προβαίνουν στην Ποιοτική και ποσοτική παραλαβή των οχημάτων.

Η ΕΛΒΟ είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στρατιωτικών συμβατικών/τεθωρακισμένων τροχοφόρων/ερπυστριοφόρων οχημάτων, φορτηγών, πυροσβεστικών και λεωφορείων στην Ελλάδα. Συνεργάζεται στενά με την αμερικανική εταιρεία κατασκευής στρατιωτικών οχημάτων OSHKOSH, η οποία έχει ορίσει την ΕΛΒΟ ως εγκεκριμένο βιομηχανικό εταίρο στην Ευρώπη.

Το γεγονός αυτό είναι απόρροια της απόλυτης εμπιστοσύνης που έχει η εταιρεία OSHKOSH στην ΕΛΒΟ, μετά από την μακρόχρονη επιτυχή συνεργασία στην κατασκευή νέων οχημάτων σύμφωνα με τα Standard NATO-USA (Όχημα Περισυλλογής, Όχημα Μεταφοράς Πυρομαχικών κλπ) με την συσσωρευμένη εμπειρία του εργατοτεχνικού προσωπικού, τις εργοστασιακές υποδομές, τις δυνατότητες παραγωγής και την εξαιρετική ποιότητα των παραγομένων προϊόντων αυτής.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΒΟ Δημήτριος Παπακώστας δήλωσε: «Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στην Εθνική Αμυντική Βιομηχανία ΕΛΒΟ με την ανάθεση στην Εταιρία της ανακατασκευής των εν λόγω Ρυμουλκών Αρματοφορέων που αποτελούν κρισιμότατο τροχήλατο στρατιωτικό εξοπλισμό με ειδικές απαιτήσεις. Η ΕΛΒΟ διαθέτει μεγάλες βιομηχανικές δυνατότητες ειδικά στον στρατιωτικό τομέα και με την πολιτική εξωστρέφειας που εφαρμόζει ήδη επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός Ελλάδος. Σύντομα δε η Εταιρία θα ανακοινώσει επιτυχείς συνεργασίες και επικείμενες συμβάσεις στο εξωτερικό προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]