Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Στους δρόμους σήμερα τα Σώματα Ασφαλείας...!! Δήλωση Η. Κασιδιάρη για τις περικοπές - Βίντεο!!


Σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες οι μνημονιακοί της κυβέρνησης. Όταν τίθεται εν αμφιβόλω η πειθαρχία σε Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας σε ένα κράτος και γίνεται επίκληση της "εργατικής νομοθεσίας" (!) από την πλευρά των εκρποσώπων τους, τότε απλά το κράτος είναι ένα βήμα πριν από την διάλυση.


Έτσι ενώ αυτή την στιγμή κατευθύνονται στην Βουλή τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου να συναντήσουν τον υπουργό Οικονομικών, το πρωί, όπως οι αναγνώστες του defencenet.gr μπόρεσαν να διαβάσουν στην στήλη των "hot tweets" με ένα σαφές μήνυμα ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος, εξέφρασε την αντίθεσή του στις γελοιότητες περί διαχωρισμού του προσωπικού των ΕΔ σε “μάχιμους και μη μάχιμους” (είναι κρίμα που ένα τέτοιο πατριωτικό κόμμα όπως ήταν κάποτε η ΝΔ χωρίζει τώρα το προσωπικό των ΕΔ που αποτελούσε μαζί με τις οικογένειές του τον κορμό της, σε "μάχιμο και μη μάχιμο").

Σε μήνυμά του στο twitter ο Α/ΓΕΕΘΑ αναφέρει:

“Παρόλο που η δυσκολία της φρουράς που υπηρετεί κάποιος ή/και η επικινδυνότητα μπορεί να διαφέρουν, στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ΟΛΟΙ μάχιμοι”.

Τώρα στην Βουλή κατευθύνονται τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεών του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας προκειμένου να συναντήσουν τον υπουργό Οικονομικών. Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες διαμαρτύρονται στις περικοπές που έρχονται στα ειδικά μισθολόγια.

Νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών και επι της πλατείας.

Φώναζαν: "Τα λόγια τα παχιά, τα λόγια τα παχιά, που πήγαν όσα λέγατε προεκλογικά".

Οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους την επόμενη εβδομάδα στην ΔΕΘ.

Δηλαδή έχουμε τον αρχιστράτηγο να διαφωνεί κάθετα (και δικαίως για πολλούς λόγους και όχι μόνο μισθολογικούς) με τις κυβερνητικές επιλογές και τα Σώματα Ασφαλείας στους δρόμους να διαδηλώνουν. Αυτό βέβαια δεν είναι κράτος. Είναι κάτι άλλο. Και οι εχθροί θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευθούν...

Όπως λένε χαρακτηριστικά, επι 20 ημέρες οι ένστολοι θα είναι στους δρόμους με συνεχείς κινητοποιήσεις.

Παρών και συμπαραστάτης τους ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr






recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]