Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ρατσισμός στην TV: Ο "αγαπούλας" και ο Πίου!!


Ποια Παπαχρήστου; Ο Σπυριδάκης ο «αγαπούλας» είναι ο πιο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! Δεν είδατε ΠΩΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟΥ; Πώς τον εξευτελίζει; Πώς τον εκµεταλλεύεται; Πώς τον αγοράζει και τον πουλάει; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ! 


✖✖✖ Συµπέρασµα: Οι Ελληνες είναι τόσο ρατσιστές ώστε ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ. Αρα να συλληφθούν όλοι!

✖✖✖ Πρώτ’ απ’ όλα ο διευθύνων σύµβουλος της ΚΙΝΗΤΗΣ τηλεφωνίας που εµπορεύτηκε τον φτωχό µαύρο! ✖✖✖ Εν συνεχεία να φυλακιστεί και να διαγραφεί από το προοδευτικό κουκουεδικό Σωµατείο Ηθοποιών το φασιστοειδές Σπυριδάκης, που στην ουσία είναι ∆ΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ψυχών όπως ο ΠΙΟΥ (ψυχούλα ο «µαύρος»).

✖✖✖ Εν συνεχεία να κλείσουν για µία εβδοµάδα όλα τα κανάλια που έπαιξαν το χρυσαυγίτικο διαφηµιστικό που θα το σκέφτηκε µάλλον ο Κασιδιάρης, ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΝΟΥΣ που, αφού πλάκωσε τη Λιάνα, έµπλεξε στα δίχτυα του και την πρωταθλήτριά µας την Παπαχρήστου. ✖✖✖ Αλλά αυτός έχει πια ασυλία, οπότε... Οπότε να κληθούν σε ΑΠΟΛΟΓΙΑ όλοι οι τηλεθεατές που γέλασαν, µειδίασαν ή ακόµα και αυτοί που ∆ΕΝ κατήγγειλαν ως όφειλαν τον ρατσισµό που κρύβει η δήθεν αθώα διαφήµιση.

✖✖✖ Καλά που µας άνοιξε τα µάτια η Ολυµπιακή Επιτροπή που διέγραψε τη Βούλα για το γκουρµέ σχόλιό της, ότι το κουνούπι του Νείλου θα βρει σπιτικό φαγητό στην Αθήνα µε τόσους Βορειοαφρικανούς! ΠΩ-ΠΩ ρατσισµός! Να κάνει τον σταυρό του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που δεν τον πέτυχαν ο Κούβελος και ο Καπράλος τότε που ως πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε πει για τον πανίσχυρο Οµπάµα ότι «έχει κάνει ωραίο µαύρισµα».

✖✖✖ ∆υστυχώς, οι κρυπτοµουσολινικοί Ιταλοί δεν είχαν τη δική µας «ευαισθησία» να τον ξωπετάξουν από το αξίωµά του, αλλά και ο ίδιος ο Μπαράκ δεν είχε σκεφτεί, απ’ ό,τι θυµάµαι, να τιµωρήσει µε εµπάργκο όλη την Ιταλία ή δεν ξέρω γω τι άλλο...

✖✖✖ Περνάµε όµως απ’ την Παπαχρήστου στην πολύ πιο σοβαρή υπόθεση, το ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟΥ, και απορώ πώς ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δηµοκρατική Αριστερά, το αντιβενιζελικό ΠΑΣΟΚ (ναι, υπάρχει κι αυτό) και οτιδήποτε άλλο πετάει και κολυµπάει δεν έχουν κάνει ούτε µία ερώτηση στη Βουλή: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ - διαρκείας πάρτε όλοι;».

[Αναδημοσίευση από protothema.gr]

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ – HELLENICPRIDE.GR



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]