Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Και η ΝΔ αντιγράφει, αποτυχημένα, την Χρυσή Αυγή!!


Πριν από λίγες ημέρες, αναφερθήκαμε εδώ στο… ξαφνικό ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου και ιατρείου, με το 20% των χρημάτων που τσεπώνουν οι βο(υ)λευτές του από τον ελληνικό λαό. Ενδιαφέρον που είδαμε εδώ.


Φυσικά, επρόκειτο για μια πολύ τσιγγούνικη και κακόγουστη απομίμηση του τεράστιου κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, που γίνεται μόνο για Έλληνες, με το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης που εισπράττει το κόμμα μας από το κράτος, μιας και από τα 14 εκατομμύρια ευρώ που τσεπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ από το λαό, δεν επιστρέφει τίποτα πίσω στο λαό!

Φαίνεται, όμως, πως οι τσιγγούνικες απομιμήσεις συνεχίζονται κι από άλλες πολιτικές δυνάμεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου, διοργανώνει «εκστρατεία συλλογής τροφίμων για τη δημιουργία διαρκούς κοινωνικού παντοπωλείου», γιατί «σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που βιώνουμε οι συνδημότες μας έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή μας», όπως αναφέρουν η «νεολαία» της ΝΔ.

Βεβαίως, κάθε βοήθεια προς τους έχοντες ανάγκη είναι αξιέπαινη και ευπρόσδεκτη, έστω κι αν έχει τοπικό χαρακτήρα. Ωστόσο, το θέμα έχει και μια άλλη όψη. Ποιοι άραγε ευθύνονται για την «δύσκολη οικονομικά περίοδο που βιώνουμε»; Μήπως αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα; Μήπως αυτοί που συγκυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια κι έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων; Μήπως, λοιπόν, ευθύνεται και η ΝΔ, που κατά περιόδους κυβέρνησε την Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα, που συγκυβέρνησε στη μοιραία κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου και που ο αρχηγός της υπέγραψε το Μνημόνιο και δεσμεύτηκε ότι εφ’ όρου ζωής θα πολιτεύεται σεβόμενος την υπογραφή του αυτή; Αφού, λοιπόν, μας εξαθλίωσαν καλά-καλά (και) οι νεοδημοκράτες, τώρα αποφάσισαν να μας πετάξουν μερικά κοκαλάκια ελεημοσύνης για να μας σώσουν; Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός μας: «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι», ή αλλιώς το θράσος ορισμένων περιττεύει!

(ΥΓ): Και βέβαια, η ΟΝΝΕΔ Π. Φαλήρου δεν αναφέρει πουθενά σε ποιους «συνδημότες» θα δώσει αυτά τα ψίχουλα. Στους Έλληνες ή και στους αλλοδαπούς; Προφανώς, σε όποιους τύχει να περάσουν από κει!

xryshaygh


ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ – HELLENICPRIDE.GR



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]