Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Έντονη δραστηριότητα της Κίνησης Αλληλεγγύης Ελλήνων από την Τ.Ο. Νίκαιας της Χρυσής Αυγής!!


Το Σαββάτο θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προσφορά τροφίμων στις 9 π.μ. Η Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων είναι ένα Καθήκον υψίστης σημασίας για εμάς τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. 


Αυτό που είναι πραγματικότητα για όλες τις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, ισχύει και για την εξαιρετικά δραστήρια Τ.Ο. Νίκαιας. Σε μια εποχή που οι Έλληνες έχουν βρεθεί να έχουν έλλειψη ακόμα και στα βασικά, εξαιτίας της πολιτικής του μνημονίου, σε μια εποχή που οι αυτοκτονίες – άμεσο προϊόν της ανέχειας στην οποία εξαναγκάζουν τους Έλληνες οι πολιτικάντηδες – πολλαπλασιάζονται με γοργό ρυθμό, ερχόμαστε εμείς να καλύψουμε, στο μέτρο του δυνατού, το κενό που δημιουργεί η προδοτική πολιτική του μνημονίου. Από το υστέρημα μας και με δύναμη την αγάπη μας για τον Λαό μας συγκεντρώνουμε και διανέμουμε, όπου παραστεί ανάγκη, τρόφιμα και ρουχισμό, προκειμένου να στηρίξουμε όσο μπορούμε τους Έλληνες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Χθες συγκεκριμένα από την Τ.Ο . Νικαίας πραγματοποιήθηκαν 7 παραδόσεις τροφίμων και ρουχισμού μόνο στην περιοχή δράσης της τοπικής οργάνωσης. Το συγκεκριμένο γεγονός, φυσικά, δεν μπορεί παρά να μας λυπεί, αφού αφενός αυξάνονται οι συνέλληνες μας που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας και αφετέρου οι πολιτικάντηδες δείχνουν πως η κατάσταση θα είναι συντόμως χειρότερη. Αυτό, όμως, ταυτόχρονα μας ατσαλώνει την θέληση για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα με την βοήθεια, φυσικά, των συνελλήνων μας που μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι αύριο 30/6/2012 και ώρα 9 το πρωί στα γραφεία της Τοπικής μας οργάνωσης θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή τροφίμων.


Τ.Ο. Νίκαιας
Καισαρείας 30 (δίπλα από την εφορία Νίκαιας)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6992332017

http://xryshayghnikaia.blogspot.gr/


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]