Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ARISTERA... 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ (!!!) ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!!!


Μπορείτε να φαντασθήτε πόσα λεφτά δίνει ο Χριστόφιας κάτω στην Κύπρο σε κάθε Λαθρομετανάστη που παίρνει το καθεστώς του «Πολιτικού Πρόσφυγα»; Χίλια ευρώ τον μήνα!.. 


Το μάθαμε την περασμένη Τρίτη από το Δελτίο Ειδήσεων του ΡΙΚ, με αφορμή την απόφαση της ΑΚΕΛικής υπουργού Εσωτερικών, Ελένης Μαύρου, να επεκταθεί ακόμη περισσότερο ο Οικισμός των Πολιτικών Προσφύγων στην Κοφίνου, προκειμένου να ζούνε σε ανθρωπινότερες συνθήκες τα αδέλφια μας οι Πρόσφυγες… Δηλαδή, είναι συμφερότερο να κοπροσκυλιάζεις στην Κύπρο ως Πολιτικός Πρόσφυγας, παρά να δουλεύεις στην Ελλάδα 10 ώρες την ημέρα ως Έλληνας πολίτης… Εκεί μάς έχει φέρει ο Αντεθνικός «Ανθρωπισμός» των παραφρόνων Αριστερών και γι’ αυτό θα ξεσπάσει Αιματοχυσία σε λιγάκι στην Ελλάδα… 

Με την ευκαιρία: Την περασμένη Δευτέρα παρουσιάστηκε στο Βυζαντινό Μουσείο το αυτοβιογραφικό βιβλίο του πρέσβη Ν. Κουνινιώτη για την Προδοσία της Κύπρου (1974) και μάθαμε το εξής εκπληκτικό: Ο υπηρεσιακός υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, πρέσβης ε.τ. Παύλος Αποστολίδης, επί Δικτάτορος Ιωαννίδη υπηρετούσε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Λευκωσία. Σας αφήνω να φανταστήτε πόσο Εθνικόφρων έπρεπε να είσαι για να σε στείλει το Καθεστώς Ιωαννίδη στο νευραλγικό αυτό πόστο, σε μια εποχή που η Χούντα των Αθηνών είχε βάλει σκοπό να ξεπαστρέψει τον «Κάστρο της Μεσογείου», Μακάριο Μούσκο… "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" - Εφημερίδα "Στόχος"

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]