Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή, γιατί θα μας χαλάσει τη δουλειά!! ΒΙΝΤΕΟ!!

| 1 Comment
Μια ακόμη συνέντευξη έδωσε χθες-προχθές ο καταρρέων… ραδιο-τηλε-πρόεδρος Καρατζαφέρης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm (του φίλου του, του Χατζηνικολάου). Και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα των εκλογών, ζητώντας την ψήφο του ελληνικού λαού για να μπει στην νέα συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιπών προθύμων μνημονιακών δυνάμεων…) που θα προκύψει (αναγκαστικά…) και που θα μειώσει κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, θα αυξήσει κι άλλο την ανεργία και τη δυστυχία και που θα δέσει την Ελλάδα ακόμη πιο σφιχτά στα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων. Καλεί επίσης τον κόσμο να μην ψηφίσει την Χρυσή Αυγή (τους «ναζιστές»…) γιατί «θα δυσκολέψουν τη διαδικασία» (της συγκυβέρνησης εννοείται). Να και το… ποίημα του:


«Αν πείσουμε τον Έλληνα να ψηφίσει με την νόηση και την λογική του χωρίς θυμό, υπάρχουν περιθώρια αλλαγών την επόμενη μέρα. Αν όμως ο κόσμος ψηφίσει με τον θυμό του, πολύ φοβάμαι ότι η επόμενη μέρα θα είναι εξαιρετικά πιο δύσκολη από την σημερινή. Καταλαβαίνω το δίκιο του κόσμου να είναι θυμωμένος. Όμως, αν στο Κοινοβούλιο μπουν οι Ναζιστές, ή ευκαιριακά σχήματα χωρίς υποδομή, αυτά θα δυσκολέψουν την οποιαδήποτε διαδικασία αναγκαίου διαλόγου που πρέπει να αναπτυχθεί εκείνο το βράδυ. Θέλω να κρατάω την σοβαρότητα που έδειξα στο παρελθόν. Η εξαλότητα δεν νομίζω ότι είναι καλός σύμβουλος σήμερα. Πρέπει το βράδυ των εκλογών, με εντολή του εκλογικού Σώματος, να βρούμε λύσεις. Και οι λύσεις αυτές είναι συγκεκριμένες».

Ραδιο-τηλε-πρόεδρε, τα ψέματα τελείωσαν! Ο κοσμάκης ξύπνησε και μην ορέγεσαι συμμετοχή στη συγκυβέρνηση (και αντιπροεδρίες…), γιατί την ίδια ώρα που οι άλλοι θα κάνουν «τον αναγκαίο διάλογο» για την περαιτέρω δυστυχία της πατρίδας και του λαού, εσύ θα κάνεις διάλογο με το… χάρο(της πολιτικής), γιατί θα είσαι (πολιτικά) νεκρός!

xryshaygh.wordpress.com




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]