Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! "Αποτελεί προσβολή στην ιστορία μας και το Κοινοβούλιο...!!! "

| 1 Comment
Γιατί τρέμουν σαν ψάρια; Νέα επίθεση, την πολλοστή, πραγματοποίησε την Κυριακή ο γνωστός φορομπήχτης αρχηγός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ κι ένας από τους υπευθύνους της δυστυχίας μας, Ε. Βενιζέλος, κατά της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξή του προς το πρακτορείο Reuters: «Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ακραίο φαινόμενο. Πρόκειται για ένα παράδειγμα φασισμού προς το οποίο είμαστε ριζικά αντίθετοι. Αποτελεί προσβολή στην ιστορία μας και το Κοινοβούλιο».


Επίσης, προειδοποίησε ότι «η Ελλάδα απειλείται να δοκιμάσει κι αυτή μία εκδοχή Δημοκρατίας της Βαϊμάρης». Και δεν ήταν ο μόνος πολιτικάντης που επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή την Κυριακή. Επίθεση μας έκανε και το ορφανό του Τσαουσέσκου και προστάτης των κουκουλοφόρων-εμπρηστών, Αλέκος Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξής του στο Ζάππειο, χαρακτηρίζοντάς μας «χιτλερική οργάνωση που βρίσκεται στα όρια της παραβατικότητας και της νομιμότητας».

Είπε ακόμη ότι: «Πολλοί θεωρούν ότι ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι τιμωρία του συστήματος. Το πολιτικό σύστημα δεν θα πειραχθεί καθόλου αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή», κάτι που σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή παίρνει και ψήφους απλών αγανακτισμένων ανθρώπων, που σε άλλη περίπτωση θα πήγαιναν στην αριστερά. Βέβαια, για να σχολιάσουμε κι αυτό που είπε ο Έλλην Τσαουσέσκου, η αλήθεια που βλέπουν πλέον ακόμα και οι… αόμματοι, είναι ότι το σύστημα έχει πανικοβληθεί τώρα, πριν μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν θα μπει κι όλας… Τέλος πάντων, ευχόμαστε περαστικά τους!

http://xryshaygh.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]