Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πως κοροϊδεύουν τον κοσμάκη…

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΣΚΟΥΠΑ»

Συνεχίζονται επί καθημερινής βάσεως οι «επιχειρήσεις – σκούπα» (ή «επιχειρήσεις εξαπάτησης ψηφοφόρων») της αστυνομίας, στο κέντρο των Αθηνών.
Που κρατούνται οι συλληφθέντες, οι οποίοι ήδη πλησιάζουν τους χίλιους, εφόσον κανένα από τα λεγόμενα «κέντρα κράτησης» που ανακοινώθηκαν πομπωδώς δεν είναι ακόμη διαθέσιμο (το πρώτο τέτοιο κέντρο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε 40 ημέρες, όπως δήλωσε ο υφυπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Μ. Όθωνας!); Στα κρατητήρια των διαφόρων αστυνομικών τμημάτων της Αττικής! Εκεί τους έχουν παραπετάξει προσωρινά, τον έναν πάνω στον άλλον, υπό άθλιες συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής.

Μπορούμε, λοιπόν, να χαρακτηρίσουμε τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής «υγειονομικές βόμβες» (ο χαρακτηρισμός ανήκει σε συνδικαλιστές της αστυνομίας), με την υγεία των αστυνομικών (και των μελών των οικογενειών τους…) αλλά και των λαθρομεταναστών να κινδυνεύει εξίσου! Αλήθεια, που κρύβονται οι λεγόμενες «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», κάτι «Γιατροί του Κόσμου», οι γιατροί εκείνοι που βεβαίωναν (ψευδώς, όπως απεδείχθη…) πως οι λαθρομετανάστες της Υπατίας είναι… ετοιμοθάνατοι λόγω «απεργίας πείνας», οι «ευαίσθητοι» περί τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.τ.λ., κ.τ.λ. Γιατί το έχουν βουλώσει οι (τέως) λαλίστατοι;

Προφανώς, ο σκοπός (η ανάσχεση της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής), αγιάζει τα μέσα!

Επίσης, που κρύβονται οι «ανταρσίες», οι «αλληλέγγυοι», οι «συμπαραστάτες» κ.τ.λ. αριστεριστές; Γιατί έχουν τουμπεκιαστεί; Γιατί δεν υψώνουν τις φωνές τους «ενάντια στα ρατσιστικά πογκρόμ» (όπως τα χαρακτήριζαν άλλοτε); Γιατί δε βάζουν μπροστά τα (άπλυτα…) στήθια τους για να τα εμποδίσουν; Σε άλλες περιπτώσεις κάνουν συλλ-αλητήρια για… ψύλλου πήδημα. Για το θέμα αυτό μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει ούτε ένα! Προφανώς, και γι’ αυτά τα μισθοδοτούμενα κοπρόσκυλα των ντόπιων και ξένων μυστικών υπηρεσιών, ο (προαναφερόμενος) σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Πάμε παρακάτω. Αν αυξηθούν κι άλλο οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες, όπως αναμένεται, τότε θα γίνει μεταφορά όσων περισσεύουν στα κρατητήρια των αστυνομικών υπηρεσιών της επαρχίας. Με τον τρόπο αυτό, όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας θα μετατραπούν σε «υγειονομικές βόμβες»!

Τι θα απογίνουν οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες; Οι «αρχές» της μνημονιακής συγκυβέρνησης και τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων», αφήνουν να εννοηθεί ότι θα «επαναπροωθηθούν» στις χώρες τους, αλλά δεν το λένε ευθέως. Και δεν το λένε γιατί πρόκειται για ΨΕΥΔΟΣ! Ποια είναι η αλήθεια; Οι ασιάτες και αφρικανοί λαθρομετανάστες (Αφγανοί, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Αλγερινοί κ.λπ.), που είναι οι πολύ περισσότεροι και είναι αυτοί ακριβώς που συνιστούν το πρόβλημα ΔΕΝ γίνεται να απελαθούν υποχρεωτικά (γι’ αυτό ο Χρυσοχοΐδης μίλησε για «εθελοντικές αποχωρήσεις»)! Γιατί; Για πολλούς λόγους:

1ον) Σχεδόν όλοι, αμέσως μετά την είσοδό τους στην Ελλάδα, εμφανίζονται στις αρχές (του Έβρου) και καταθέτουν αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου, προμηθεύονται την απόδειξη και αφού δηλώσουν ότι θα μείνουν σε μια οποιαδήποτε οδό της Αθήνας, αφήνονται προσωρινά ελεύθεροι να κατηφορίσουν για την Αθήνα. Μέχρι που να πάρουν απάντηση στο αίτημά τους, ΔΕΝ είναι δυνατή η απέλασή τους. Οι διαδικασίες συζήτησης του αιτήματος κρατάνε μήνες ίσως και χρόνια (!!!). Όταν δε απορριφθεί το αίτημά τους, δεν τους βρίσκουν πουθενά…

2ον) Όλοι οι λαθρομετανάστες που προέρχονται από τις χώρες αυτές, δεν έχουν απάνω τους κανένα ταξιδιωτικό έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο). Δεν μπορεί, λοιπόν, να διαπιστωθούν ούτε τα στοιχεία τους, ούτε η προέλευσή τους! Εδώ ισχύει το γνωστό: «ότι δηλώσεις είσαι». Ποια, λοιπόν, χώρα θα τους δεχτεί χωρίς χαρτιά; Καμία! Σε ποια χώρα θα τους απελάσουν; Σε καμία!

30ν) Η χώρα από την οποία μπήκαν στην Ελλάδα (Τουρκία), φυσικά δεν τους δέχεται πίσω.

4ον) Δεν υπάρχει συμφωνία της Ελλάδας με τις χώρες προέλευσης των λαθρό (Πακιστάν, Αφγανιστάν, αφρικανικές κ.α.) για επαναπροώθησή τους. Κοινώς, ούτε αυτές οι χώρες τους δέχονται πίσω!

Το αποτέλεσμα; Όλοι αυτοί κρατούνται για ένα μήνα περίπου, τρώνε και πίνουν (δύο φορές την ημέρα) με λεφτά που πληρώνει ο ελληνικός λαός, κοιμούνται καλά και ξεκουράζονται όλη μέρα (για να… καρδαμώσουν) και μια ωραία πρωία τους δίνουν ένα χαρτί με τα στοιχεία που έχουν δηλώσει, το οποίο χαρτί τους ενημερώνει ότι βρίσκονται παράνομα στη χώρα (εδώ γελάνε!) και τους παρέχεται τρίμηνη προθεσμία για να φύγουν… από μόνοι τους! Στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι. Κρατάνε το χαρτί αυτό μέχρι που να λήξει η προθεσμία και μετά το πετάνε. Αν τους ξαναπιάσουν δηλώνουν διαφορετικά στοιχεία και η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Συμπέρασμα: Οι σαμαρο-χρυσοχοϊδικές αστυνομικές επιχειρήσεις ανάσχεσης της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστούν μέχρι την ημέρα των εκλογών. Τώρα, τις πρώτες ημέρες θα συλληφθούν 2-3 χιλιάδες λαθρό και θα γεμίσουν τα κρατητήρια της αστυνομίας σ’ όλη την Ελλάδα. Μετά θα σταματήσουν οι συλλήψεις, αλλά θα συνεχιστεί η μεγάλη αστυνομική παρουσία στο κέντρο. Έτσι, οι λαθρό θα κλειστούν μέσα και δε θα κυκλοφορούν έξω μέχρι νεωτέρας. Δηλαδή, θα γίνουν… αόρατοι! Με τον τρόπο αυτό, ο κοσμάκης θα βλέπει ελάχιστους έξω και –όπως ευελπιστούν οι… εγκέφαλοι του συστήματος- θα πιστέψει ότι λύθηκε το πρόβλημα!

Και το βράδυ της Κυριακής (29ης Απριλίου;, 6ης Μαΐου;…), μόλις θα κλείσουν οι κάλπες, θα σημειωθεί λήξη του… συναγερμού, οι λαθρό θα ξεχυθούν ξανά στους δρόμους και οι Αθηναίοι θα θυμηθούν τις παλιές (αλλά καθόλου καλές…) ημέρες!

xryshaygh.wordpress



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]