Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Οταν ο Γ. Ραγκούσης φλερτάρει τη ΔΗΜΑΡ του Φ. Κουβέλη...

| No comment
Συγκυβέρνηση με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη θέλει ο Γιάννης Ραγκούσης και όχι με τη Νέα Δημοκρατία. Τα παραπάνω δηλώνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται αύριο. Bεβαίως, κατόπιν αυτών, θα μπορούσε άνετα να ισχυριστεί τρίτος, ότι από τη μεν ΝΔ, τον ευχαριστούν θερμά για τη γκάφα, ενώ από τη ΔΗΜΑΡ θα φωνάζουν για την πονηριά να τους εναγκαλιστούν ευθέως από το ΠΑΣΟΚ ζητώντας "πίσω" τις δημοσκοπικές ψήφους τους. Το θέμα είναι όμως: Βγαίνουν τα "κουκκιά";


Κάθετα αντίθετος με το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε μία τέτοια κυβέρνηση, αν και για το καλό του τόπου μπορεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Σε συνέντευξή του στη Real News ζητά σε περίπτωση έλλειψης αυτοδυναμίας να μπει στην κυβέρνηση και η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, ενώ επισημαίνει πως δεν αρκεί αλλαγή αρχηγού για να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, τάσσεται κατά της επιστροφής των διαγραφέντων στα κομματικά ψηφοδέλτια, επισημαίνοντας πως «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πατά σε δύο βάρκες».

Ο κ. Ραγκούσης θεωρεί, τέλος, ζήτημα αρχής την πλήρη απελευθέρωση των ταξί, τονίζοντας πως "το θέμα είναι αν το πολιτικό σύστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί με βάση τη λογική των εξαιρέσεων της σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]