Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Καρατζαφέρης: Δε θα συνεργαστώ με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…

| No comment
ΣΩΣΤΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ!
Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού Κόντρα έδωσε χθες-προχθές ο… πρωτομνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης και απέκλεισε κάθε περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας του μορφώματός του με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ: “Για τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ: Δεν χωρά καμιά αμφιβολία.
Είναι προσυμφωνημένο ότι θα συγκυβερνήσουν την επόμενη μέρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε φαίνεται αυτό από όλες τις πράξεις και κινήσεις τους. θεωρώ ότι από το εκλογικό αποτέλεσμα θα κριθεί ποιος θα γίνει Πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης τους. Αυτό το θέμα αφορά τους ίδιους και δεν θα τους υποδείξω τι θα κάνουν. Έχουν δέσει τα χέρια μόνοι τους πισθάγκωνα με την υπογραφή και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει προς την κ. Λαγκάρντ. Δεν μπορείς πλέον να πας μαζί τους. δεν μπορείς να πας σε μια πολιτική η οποία είναι ήδη προαποφασισμένη! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν το συζητάμε.

Για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών: Θα μιλήσει το εκλογικό Σώμα και αναλόγως της απόφασης αυτής θα τοποθετηθούμε όλοι μας. Δεν είμαι καθόλου ζεστός. Είμαι εξαιρετικά παγωμένος να μπω σε μια διαδικασία με αυτούς που υπέγραψαν και κιότεψαν! Δεν μπορώ να πάω μαζί τους.”

Συμφωνούμε απολύτως με τον τηλεπρόεδρα! Δυστυχώς, δε θα μπορέσει να πάει μαζί τους. Όχι, όμως, γιατί δε θέλει. Αλλά, γιατί με το 1 ή το πολύ 1,5% που θα πάρει στις προσεχείς εκλογές δε θα βρίσκεται στην επόμενη βουλή!

xryshaygh.wordpress



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]