Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Προ ολίγου, σε ομιλία Σουλτς στη Βουλή!!!

| No comment
ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ… ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ!

“Στο πρώτο έδρανο κάθονταν δίπλα-δίπλα και τον παρακολουθούσαν μετά… σεβασμού οι Παπανδρέου, Σαμαράς και… Καρατζαφέρης! Ο τρίτος τι δουλειά είχε στο «κάδρο», δίπλα στους άλλους; Αφού τώρα δεν είναι στη συγκυβέρνηση, που «ξεπουλάει τον εθνικό και ορυκτό πλούτο της χώρας» κ.τ.λ., κ.τ.λ. Ή μήπως είναι…
εντός, εκτός και επί τα αυτά;”

Επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο (εκ των Σοσιαλδημοκρατών προερχόμενος) πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Προ ολίγου μάλιστα, μίλησε στην κοινή Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στην Αίθουσα Γερουσίας, με θέμα «Η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας».

Το περίεργο; Στο πρώτο έδρανο κάθονταν δίπλα-δίπλα και τον παρακολουθούσαν μετά… σεβασμού οι Παπανδρέου, Σαμαράς και… Καρατζαφέρης! Ο τρίτος τι δουλειά είχε στο «κάδρο», δίπλα στους άλλους; Αφού τώρα δεν είναι στη συγκυβέρνηση, που «ξεπουλάει τον εθνικό και ορυκτό πλούτο της χώρας» κ.τ.λ., κ.τ.λ. Ή μήπως είναι… εντός, εκτός και επί τα αυτά;

(ΥΓ): Τέλος, θα θυμίσουμε μια πολύ πρόσφατη δήλωση του Σούλτς για τον Καρατζαφέρη, που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού mega στις 15 Νοεμβρίου 2011 (τότε που είχε ξεσπάσει κατευθυνόμενος θόρυβος για την συμμετοχή του «ακροδεξιού» Καρατζαφέρη στην τριμερή): «Γνωρίζω τον Καρατζαφέρη από τότε που ήταν ευρωβουλευτής. Πρόκειται για άτομο χαμηλού πνευματικού επιπέδου».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

xryshaygh.wordpress



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]