Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ορισμός του θράσους: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!

| No comment
Ποιος είναι ο ορισμός του θράσους; Διαβάστε τα παρακάτω και θα καταλάβετε.

Συνέντευξη, λοιπόν, στο Ράδιο 9 έδωσε την Τρίτη ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης. Σ’ αυτήν, διαπιστώνει ότι «χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία», «είμαστε όμηροι» κ.τ.λ....
(με το Μνημόνιο 2 εννοεί, όχι με το Μνημόνιο 1, που κι αυτός ψήφισε…) και άλλα (κατόπιν εορτής…) ηρωικά και καταλήγει ως εξής: «Κατάλαβα μέσα εκεί ότι όλο το παιχνίδι είναι “στημένο”. Η τελευταία κουβέντα που τους είπα πριν φύγω ήταν ότι «…δεν είναι σίγουρο ότι θα γλυτώσουν την κρεμάλα».

Ε, λοιπόν, είναι ορισμός του θράσους να μιλάει για κρεμάλες (!!!) ο πολιτικός εκείνος που παρότρυνε να: «πάμε τρέχοντας στο ΔΝΤ, γιατί εκεί μας περιμένουν πολλά λεφτά», που ψήφισε το Μνημόνιο 1, το οποίο θεωρεί: «την μεγαλύτερη πράξη που έκανα», που πέρασε χάρη σ’ αυτόν: «το λέω και είναι τιμή μου. Χάρη σε μας σώθηκε η χώρα. Το Μνημόνιο είναι σωτηρία για την πατρίδα», που ξιφουλκούσε υπέρ του ξεπουλήματος των πάντων, καθότι: «αν πρόκειται να ξεχρεώσουμε η Ελλάδα θα πρέπει να πει πως δεν πωλείται αρχαίος τόπος, η Ακρόπολη, ο Λευκός Πύργος, αλλά όλα τα άλλα πωλούνται», που έθετε διλλήματα του τύπου: «ή θα παραχωρήσουμε την εθνική κυριαρχία ή θα ζούμε μέσα στη φτώχεια. Ή με την Ευρώπη και δουλεία ή μόνοι μας και φτωχοί», που υπήρξε ΛΑ(γ)ΟΣ του Παπαδήμου: «να υπάρξει πολιτική επιστράτευση για τον Παπαδήμο. Είναι πατριώτης, δε θα αρνηθεί» και της συγκυβέρνησης: «Ας με βάλουν εμένα στην αποθήκη. Κι από κει θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμφωνήσουν οι δύο μεγάλοι», που υπεραμύνθηκε της κατάργησης των δώρων: «όταν το είχα πει αυτό πριν από τρία χρόνια κάποιοι με λοιδώρησαν», που ζητούσε σύνταξη στα 67 γιατί: «το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε κατά 10 χρόνια από το 1961 που θεσπίστηκαν τα όρια για τη σύνταξη», που ζητούσε μισθούς Βουλγαρίας «για να γίνουμε ανταγωνιστικοί», που χαρακτήριζε: «λάθος το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Ρωσσία» και ζητούσε: «πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό που άφησε ο Ερντογάν στις σχέσεις Αμερικής-Τελ Αβίβ και να βρούμε έναν τρόπο εμείς να εισέλθουμε», που εκλιπαρούσε τους Αμερικανούς για: «μια συνάντηση με τον Ερντογάν, που όμως να φαίνεται τυχαία» και τόσα άλλα που αν τα παραθέταμε θα χρειαζόμασταν τόμο, μεγέθους… τηλεφωνικού καταλόγου.

Να ξέρει, λοιπόν, ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος ΛΑ(γ)ΟΣ, ότι αν ποτέ στηθούν κρεμάλες σ’ αυτόν τον τόπο, μια απ’ αυτές θα είναι εκεί και θα τον περιμένει!

xryshaygh.wordpress



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]