Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

10 στα 10: “Ο δρόμος για οικονομική ανάκαμψη και πραγματική Εθνική ανεξαρτησία περνάει μόνο μέσα από ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις”

| No comment
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο δρόμος για την οικονομική ανάκαμψη και κυρίως για την πραγματική ανεξαρτησία της χώρας μας περνάει μόνο μέσα από τις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Ελλάδα χρειάζεται Ένοπλες Δυνάμεις που όχι μόνο θα υπερασπίζονται την εδαφική μας ακεραιότητα αλλά θα κυριαρχούν στην Ανατολική Μεσόγειο και θα προβάλλουν την ισχύ της χώρας μας όπου υπάρχουν Έλληνες και όπου αυτή έχει συμφέροντα.

Στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση βέβαια προχωράμε εδώ και χρόνια. Οπλικά συστήματα αναξιοποίητα ,διακλαδικότητα υπό του μηδενός με τα στελέχη των κλάδων να ενδιαφέρονται πιο πολύ να υπερασπιστούν σαν συνδικάτα τα συμφέροντα τους παρά να καταλάβουν ότι είναι όλοι οι κύριοι εργάτες στο μεγάλο έργο της ανύψωσης του έθνους στην θέση που του αρμόζει.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις προέρχονται από τον Λαό και υπάρχουν για να υπηρετούν τον Λαό και το έθνος. Δεν ανήκουν σε καμία ξεχωριστή ομάδα όπως οι πολιτικοί που μας κυβερνούν, αντίθετα είναι αίμα του Λαού. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό και οι στρατιωτικοί και οι πολίτες τόσο πιο γρήγορα θα έλθει και η ανάσταση του έθνους μας.

xryshaygh.wordpress.com



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]