Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Συσσίτια στα σχολεία!!! Αυτα ειναι τα μετρα της κυβερνησης...!! Ο Παπαδοπουλος μας εφταιγε...

| No comment
Η συγκυβέρνηση τώρα προσβάλλει και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων - Στην αρχή η κυβέρνηση αντιμετώπιζε τα δημοσιεύματα, σχετικά με τις λιποθυμίες παιδιών στα σχολεία από ασιτία, ως λαϊκισμό και αρνιόταν να κοιτάξει την αλήθεια στα μάτια. Η οικονομική τους πολιτική έχει οδηγήσει πολλές Οικογένειες να στερούνται ακόμα και τα πιο βασικά, όπως η σίτιση των παιδιών τους, ενώ άλλες οικογένειες, όπως διαβάζουμε, αφήνουν τα παιδιά τους στα ορφανοτροφεία, γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν να τα συντηρήσουν.
Και ενώ η κυβέρνηση τελικώς αναγνώρισε πως τα δημοσιεύματα δεν ήταν «λαϊκισμοί» και «φθηνές επιθέσεις απέναντι στην κυβέρνηση», ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως προσβλητικός απέναντι στην Ελληνική Οικογένεια

και την νοημοσύνη των Ελλήνων.

Συσσίτια με την βοήθεια της χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ θα διοργανώσει λέει το υπουργείο υγείας, της εκλεκτής φίλης του «ελληνολάτρου», Άννας Διαμαντοπούλου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υποσιτισμού των παιδιών. Όπως τόνισε η υφυπουργός Παιδείας, Ε. Χριστοφιλοπούλου: «Ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με τα κυλικεία όχι μόνο στα 18 σχολεία. Το κόστος για το υπουργείο θα είναι 1 με 2 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό και θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ». Όλα αυτά, φυσικά, σε συνεννόηση με ιδιωτικές εταιριές, μη τυχόν και γίνει κάτι σε αυτή την χώρα που δεν θα το αναλάβει κάποιος «ημέτερος» για να κονομήσει.

Το ερώτημα που ελοχεύει, στην πραγματικότητα, πίσω από αυτή την είδηση είναι ως πότε θα τους ανέχεται ο Ελληνικός Λαός. Τον πτώχευσαν, ρίξανε τα παιδιά του στην πείνα, τώρα προσβάλλουν και την αξιοπρέπεια του, πετώντας ένα ξεροκόμματο στα παιδιά σαν ελεημοσύνη. Και σαν να μην έφτανε αυτό κάνουν και αυτή την ελεημοσύνη προϊόν εμπορίου και πλουτισμού για κάποιον «ημέτερο» εργολάβο.

xryshaygh.wordpress.com




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]