Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Επίσκεψη στην Ελλάδα κορυφαίου σιωνιστή των ΗΠΑ…

| No comment
Και συνάντηση με τον φίλο του Ισραήλ Antony Samara

Ποιοι άλλοι παίρνουν σειρά;

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο Εκτελεστικός Διευθυντής της American Jewish Committee David Haris, ο οποίος άρχισε ήδη τις συναντήσεις με τους… φίλους του Ισραήλ. Κατ’ αρχάς, να πούμε περί τίνος πρόκειται. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ημιεπίσημο site της «νέας» ΝΔ, antinews:


«Το American Jewish Committee (AJC) δημιουργήθηκε το 1906 από μια μικρή ομάδα Αμερικανών Εβραίων, που με αφορμή τα τότε πογκρόμ στη Ρωσία, αποφάσισαν να εργαστούν υπέρ της προώθησης της δημοκρατίας, του πλουραλισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και της εβραϊκής ταυτότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, το AJC είναι ένα διεθνές think tank, που στηρίζει τον Εβραϊσμό, και την δημοκρατία, ενώ πολεμάει τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό. Διευθύνων Σύμβουλος του AJC από το 1990 είναι ο David Harris, που συνεχώς ταξιδεύει στον κόσμο, συναντώντας τους παγκόσμιους ηγέτες, προωθώντας την διαθρησκευτική κατανόηση και συνεργασία, την ευημερία του Ισραήλ, και του εβραϊκού λαού, και πολεμώντας τον αντισημιτισμό. Εξαιτίας τω πολυποίκιλων δραστηριοτήτων του, ο David Harris έχει τιμηθεί και βραβευτεί πολλές φορές από τις κυβερνήσεις της Βουλγαρίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Ουκρανίας, της Λετονίας, κ.ά.».

Η πρώτη (και κύρια) συνάντηση του αρχισιωνιστή έγινε με τον πρόεδρο της «νέας» ΝΔ, Antony Samara, ο οποίος προφανώς αποτελεί στην παρούσα φάση τον εκλεκτότερο φίλο του σιωνισμού και του Ισραήλ (όπως απεδείχθη και από το πρόσφατο ταξίδι του στο σιωνιστικό κράτος).

Επίσης, ο αρχισιωνιστής πέρασε κι από την Ιπποκράτους, όπου συναντήθηκε με τον Καρχιμάκη, ελλείψει του Jeffrey, ο οποίος έλλειπε σε ταξίδι. Πάντως, ο Ντέιβιντ Χάρρις είναι παλιός γνώριμος του Jeffrey, και στις 3 Μαΐου του 2000, στην Ουάσινγκτον είχε δηλώσει για τον Γιώργο Παπανδρέου τα εξής: «Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στην Ελλάδα της Εβραϊκής Κοινότητας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ, από εσένα, κ. Παπανδρέου». Τώρα βέβαια πέρασε η εποχή Jeffrey και ήρθε η εποχή Antony. Οπότε, οι τότε κολακείες των σιωνιστών προς τον πρώτο, τώρα λογικά θα ανήκουν στον δεύτερο….

(ΥΓ): Ο σιωνιστής επιτετραμμένος θα μείνει 2-3 μέρες στην Αθήνα και σίγουρα θα έχει συναντήσεις και με… άλλους φίλους του Ισραήλ. Το παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά…

xryshaygh.wordpress.com



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]