Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Οι Έλληνες δεν μεταναστεύουν στην Αυστραλία αλλά φεύγουν από αυτή!!

| No comment
Τη απορία του για την πηγή των δημοσιευμάτων που φέρουν μεγάλο αριθμό Ελλήνων να επιδιώκουν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία εξέφρασε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μετανάστευσης της Αυστραλίας.

Όπως ανακοίνωσε, "σίγουρα υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον Ελλήνων για μετανάστευση στην Αυστραλία, αλλά αυτό δεν έχει μεταφραστεί και σε σημαντική αύξηση είτε αιτήσεων για μετανάστευση και πολύ περισσότερο σε αριθμό μεταναστών" ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κάποια "αλλαγή του ρεύματος".


Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2001 οι Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία ήταν μόλις 12 άτομα και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχουν αιτήσεις από ενδιαφερόμενους Έλληνες μετανάστες.

Μάλιστα, στην ενημερωτική ημερίδα που έγινε τον Οκτώβριο στην Αθήνα πήραν μέρος 800 άτομα, όπως είπε. "Εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα των ενδιαφερομένων που πήραν μέρος στην ημερίδα. Η υποβολή ή μη αίτησης από αυτούς για να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία θα εξαρτηθεί από τη δυνατότητά τους να βρουν εργοδότες", σημείωσε.

Αντίθετα, έκανε λόγο για αύξηση του αριθμού των Ελληνο-Αυστραλών που επιθυμούν να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Αν και το υπουργείο Μετανάστευσης δεν κρατά στατιστικά στοιχεία, "έχουμε ανεπίσημες πληροφορίες για αύξηση του αριθμού Αυστραλών πολιτών που επιστρέφουν από την Ελλάδα", είπε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]