Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

| No comment
Πολλοί Έλληνες παραδίδουν πινακίδες αυτοκινήτων, στέλνουν τα παιδιά τους στα χωριά SOS και τρώνε στα συσσίτια!

Της κακομοίρας γίνεται καθημερινά στις αρμόδιες υπηρεσίες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, από τις χιλιάδες κόσμου που σπεύδουν να παραδώσουν τις πινακίδες των ΙΧ αυτοκινήτων τους, προκειμένου να γλυτώσουν το δυσβάσταχτο χαράτσι των τελών κυκλοφορίας, αλλά και τα έξοδα από τα διαρκώς αυξανόμενα ασφάλιστρα, τα έξοδα από την διαρκώς αυξανόμενη τιμή της βενζίνης κ.τ.λ. Σύμφωνα με τους διευθυντές των εφοριών, φέτος, εκείνοι που επιστρέφουν τις πινακίδες τους είναι κατά πολύ περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά.


Ταυτοχρόνως, πολλοί γονείς που είχαν προγραμματίσει διαφορετικά τη ζωή τους τα προηγούμενα χρόνια, με βάση τα τότε δεδομένα, και τώρα είναι άνεργοι, υποαπασχολούμενοι κ.τ.λ., αδυνατούν πλέον να ζήσουν τα παιδιά τους και απευθύνονται σε ιδρύματα! Ήδη, υπάρχουν 500 αιτήσεις από απελπισμένους γονιούς, να στείλουν τα παιδιά τους στα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ κοινωνικοί λειτουργοί υπολογίζουν ότι τα περιστατικά αυτά έχουν αυξηθεί κατά 100% (!!!) σε σχέση με πέρυσι.

Τέλος, αυξάνονται και πληθύνονται όσοι πάνε στα συσσίτια της Εκκλησίας, προκειμένου να βρουν ένα πιάτο φαί, ενώ τα προηγούμενα χρόνια στα συσσίτια προσέρχονταν σχεδόν αποκλειστικά αλλοδαποί!

Για όλη αυτή τη ζοφερή κατάσταση, υπάρχουν υπεύθυνοι! Είναι αυτοί που ξεκοκάλιζαν όλα αυτά τα χρόνια τα λεφτά του ελληνικού λαού. Είναι αυτοί που μας παρέδωσαν ως πρόβατα επί σφαγήν στα Μνημόνια του ΔΝΤ, της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων! Είναι οι πολιτικάντηδες που σήμερα συγκυβερνούν και οι συστημικοί κολαούζοι τους! Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο! Στην αντίθετη περίπτωση, θα μας κάνουν χειρότερα κι από την Αφρική…

xryshaygh.wordpress.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]