Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κι όμως, λεφτά υπάρχουν! Για τους βουλευτάδες…!!

| No comment
ΤΣΑΡΚΕΣ ΑΝΑ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ! «Εκπαιδευτικές εκδρομές», έτσι το λένε τώρα!

Το παρακάτω σχόλιο το διαβάσαμε στον «Βηματοδότη» της 29ης Νοεμβρίου 2011. Στην αρχή εκπλαγήκαμε. Στη συνέχεια οργιστήκαμε. Αν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς! Εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης, λοιπόν, κι ενώ πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις, υπάλληλοι πετιούνται στο δρόμο με την «εργασιακή εφεδρεία», καινούργιοι άνεργοι προστίθενται καθημερινά στους υπάρχοντες, τα μαγαζιά –όσα ακόμα μένουν ανοικτά- βαράνε μύγες, ο κοσμάκης ψοφάει στο κρύο γιατί δεν έχει να βάλει πετρέλαιο, ακόμα και μικρά παιδάκια λιποθυμάνε στα σχολεία λόγω υποσιτισμού κ.τ.λ., κ.τ.λ., αλλά αυτοί το βιολί τους! Και τη βολή τους!

Δεν τους νοιάζει τίποτα, ας καεί ο κόσμος όλος! Αρκεί η αφεντιά τους να καλοπερνάει. Και «εκπαιδευτικές εκδρομές» -έτσι το λένε τώρα- οργανώνει λοιπόν το Βουλή-tours. Τζάμπα τσάρκες για τους βουλευτάδες μας! Με λεφτά που δεν υπάρχουν για τον ελληνικό λαό, αλλά υπάρχουν για να πηγαίνουν οι προνομιούχοι βουλευτάδες ταξιδάκια ανά τας Ευρώπας. Και για του λόγου το αληθές, να το σχετικό δημοσίευμα:

«Εκπαιδευτική εκδρομή στο Βερολίνο για βουλευτές όπως ο κ. Αθ. Πλεύρης, ο κ. Ευ. Αντώναρος και άλλοι οι οποίοι θα ακούσουν από σήμερα γερμανούς ομολόγους τους να τους λένε ότι η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να είναι μείνει ή να βγει εκτός της ευρωζώνης…».

xryshaygh.wordpress.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]