Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ!!

| No comment
Ναρκωτικά, διαρρηκτικά εργαλεία και διάφορα κλειδιά αυτοκινήτων βρέθηκαν σε δωμάτια της Φοιτητικής Εστίας Ζωγράφου ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Αττικής χθες τα ξημερώματα παρουσία εισαγγελέα. Η Αστυνομία μπήκε στην Εστία μετά την απόπειρα δολοφονίας δύο φοιτητών, εναντίον των οποίων πυροβόλησαν άγνωστοι: οι φοιτητές τούς είχαν αντιληφθεί την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν δωμάτια της Εστίας. Η Αστυνομία ερεύνησε δωμάτια όπου υπήρχαν υπόνοιες ότι είχαν καταφύγει οι δράστες. Τα ευρήματα, ωστόσο, ήταν εντυπωσιακά και επιβεβαιώνουν καταγγελίες που έχουν κατά καιρούς διατυπωθεί ότι οι εστίες των πανεπιστημίων λόγω του ασύλου, που πλέον έχει καταργηθεί, χρησιμοποιούνταν και ως κρησφύγετα κακοποιών.
Σε ένα από τα δωμάτια που ερευνήθηκαν έμενε παράνομα ένας 37χρονος Πολωνός.
Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς, ενώ στο δωμάτιο βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, συσκευές κινητών τηλεφώνων, αντικείμενα που προορίζονται για χρήση ναρκωτικών, κλειδιά αυτοκινήτων και μια σφαίρα. Σε άλλο δωμάτιο βρέθηκε 1 κιλό χασίς και σε τρίτο δωμάτιο διάφορα αντικείμενα που εκτιμάται ότι προέρχονται από κλοπές και διαρρηκτικά εργαλεία.

«Οι ροζ πάνθηρες». Τέσσερις αλλοδαποί κακοποιοί που θεωρούνται μέλη της διεθνούς συμμορίας την οποία οι αρχές ονομάζουν «ροζ πάνθηρες» λόγω της προτίμησής τους στις διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων, συνελήφθησαν μετά την εισβολή τους με αυτοκίνητο σε χρυσοχοείο στη Λεωφόρο Ειρήνης, στην Ηλιούπολη. Οι κακοποιοί και οι συνεργοί τους βρίσκονται στο στόχαστρο της Ιντερπόλ από το 2003, όταν έκαναν την πρώτη τους εντυπωσιακή κλοπή από κοσμηματοπωλείο στο Λονδίνο. Στην Ελλάδα κατηγορούνται ότι έχουν χτυπήσει τουλάχιστον τέσσερα κοσμηματοπωλεία σε Αθήνα και Μύκονο, ενώ από το Φεβρουάριο του 2010 επικεφαλής των ερευνών της Ιντερπόλ για τον εντοπισμό τους είχε τεθεί ο έλληνας αξιωματικός Χρήστος Παρθένης.

Γαϊτανάκι τρόμου. Στο εικοσιτετράωρο που πέρασε ληστές και διαρρήκτες έστησαν γαϊτανάκι τρόμου στην Αττική. Μέσα σε λιγότερες από δώδεκα ώρες έγιναν δεκατρείς ληστείες και διαρρήξεις με στόχους σπίτια, καταστήματα, τράπεζες και έναν οδηγό ταξί τον οποίο λήστεψαν δύο άτομα που είχαν μπει στο αυτοκίνητό του ως πελάτες. Αλλες δύο ληστείες σε ισάριθμα πρατήρια καυσίμων έγιναν στην εθνική οδό κοντά στην Κόρινθο. Τρεις από τις ένοπλες ληστείες έγιναν σε σπίτια στη Σαλαμίνα, στον οικισμό Ασπροχώρι Αυλώνας και στον Ασπρόπυργο.
Από νωρίς χθες το πρωί τη σκυτάλη πήραν οι ένοπλοι που ληστεύουν τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς. Λίγο πριν από τις 8 το πρωί άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Ουλωφ Πάλμε και αφού έσπασε με λοστό το προστατευτικό τζάμι του ταμείου άρπαξε χρήματα. Ληστεία με την απειλή ότι οπλοφορούσε (δεν επέδειξε όπλο) έκανε άγνωστος σε τράπεζα στο Περιστέρι.

tanea.gr



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]